Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Piškorevci: 33-godišnji vozač motocikla pijan, bez vozačke i bez kacige bježao policiji pa sletio u kanal

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2020. 9:55 
Naslov:  Piškorevci: 33-godišnji vozač motocikla pijan, bez vozačke i bez kacige bježao policiji pa sletio u
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer, 24. travnja, u Ulici Matije Gupca, u Piškorevcima dogodila se prometna nesreća slijetanje motocikla s kolnika u odvodni kanal.

Očevidom je utvrđeno da se vozač 33-godišnji hrvatski državljanin iz Piškorevaca motociklom kretao kolnikom ulice Matije Gupca, u Piškorevcima te nije postupio po zahtjevu izraženom pomoću znakova ili naredbi policijskog službenika ( upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija na službenom vozilu). Također vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem motocikla te se spustio u odvodni kanal, gdje je prednjim dijelom motocikla udario u nasute betonske komade šute gdje se i zaustavio.

Utvrđeno je da je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, nije položio vozački ispit, na glavi nije nosio zaštitnu kacigu te mu je izmjerena nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,28 grama po kilogram. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Protiv vozača podnesen je Optužni prijedlog. Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 45 000,00 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana, izricanje zaštitne mjere u trajanju od 3 mjeseca i određivanje 13 negativnih prekršajnih bodova.





Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: