Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rad na daljinu u Centru za autizam Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2020. 9:11 
Naslov:  Rad na daljinu u Centru za autizam Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otkako su sredinom ožujka škole i vrtići zatvorili svoja vrata, odgojno-obrazovni djelatnici svoj su rad organizirali na daljinu.

Isto vrijedi i za odgojiteljice osječkog Centra za autizam koje djeci predškolske dobi nastoje olakšati ovo razdoblje i osigurati im nesmetan rad i napredak.

Svakodnevno pripremaju različite materijale i aktivnosti za najmlađe polaznike, pažljivo usklađene s interesima i mogućnostima svakog djeteta. Premda to nije uobičajena praksa, odgojiteljice smatraju da bez obzira na izvanredne uvjete ne izostaje potreba za igrom i učenjem.

Stoga su odlučile na ovaj način pružiti podršku roditeljima i ponuditi im sadržaje kojima će zaokupiti mališane i uz koje će se lakše snaći u novostečenoj ulozi. Suradnja svih djelatnika, stručne službe i roditelja ključna je i u ovome trenutku, a u prilog tome da je vrlo uspješna idu izvrsni dječji radovi koji nerijetko pristižu!



Tekst i foto: Centar za autizam Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: