Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U posljednjih mjesec dana Unikom odvezao 20% više smeća nego ranije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2020. 18:14 
Naslov:  U posljednjih mjesec dana Unikom odvezao 20% više smeća nego ranije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U posljednjih mjesec dana, otkako se poduzimaju mjere protiv koronavirusa, u Osijeku su građani odložili, a Unikom odvezao 20 posto više smeća nego mjesec ranije, dokaz je to koliko su ljudi više kod kuće.

Prema riječima direktora Unikoma Davora Vića, odvoz kućnoga otpada, s povećanim količinama, obavlja se redovito, kao i održavanje javnih površina, od košnje trave do održavanja cvijeća.

"U ovim novim uvjetima se pokazalo koliko je važno paziti na urednost i higijenu", rekao je Vić i dodao kako očekuje da će Zoološki vrt biti među prvima koji će biti otvoren za javnost jer je na otvorenom, a isto očekuje i za prijevoz kompom. Iako su osječke fontane, a imamo ih 13, svake godine puštane u rad polovicom travnja, na žalost, to se još neće dogoditi. A kada će, nije sigurno. U skladu je to s odlukama o što manjem kretanju, ali se čekaju i odluke u Gradu Osijeku, gdje se radi na rebalansu proračuna kako bi se financijski pomoglo gospodarstvu pogođenom pandemijom koronavirusa. Ostaje vidjeti hoće li se i koliko moći ulagati u fontane, jer gotovo svaka treba i obnovu.



Tekst: Željka Bačić/Radio Osijek
Foto: Unikom

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: