Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan bez kršenja samoizolacije, s 6 izliječenih, ali i jednom preminulom osobom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.04.2020. 11:08 
Naslov:  Dan bez kršenja samoizolacije, s 6 izliječenih, ali i jednom preminulom osobom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon dvostrukih negativnih testova još šest osoba s područja Osječko-baranjske županije izliječeno je od oboljenja koronavirusom. Tako je broj izliječenih povećan na 26 osoba, s tim da su 23 osobe bile pod medicinskom skrbi Kliničkog bolničkog centra Osijek, a tri Opće županijske bolnice Našice. Na žalost, jučer je preminula žena iz Osijeka, u dobi od 88 godina, koja je bila u Klinici za infektologiju, a više godina je imala teška kronična oboljenja. U ime Županijskog stožera civilne zaštite OBŽ načelnik Goran Ivanović izražava sućut obitelji preminule.

Povodom brojnih upita o mogućnosti kretanja građana bez e-propusnica unutar cijele Osječko-baranjske županije, na danas održanoj sjednici Županijskog stožera civilne zaštite potvrđeno je da je Nacionalnom stožeru upućen dopis s takvim prijedlogom, no slobodno kretanje bit će moguće tek po očitovanju Nacionalnog stožera, koje se očekuje vrlo brzo. Do navedenog očitovanja i odluke Nacionalnog stožera na snazi su dosadašnje mjere.

Prema novim podacima za Osječko-baranjsku županiju, uz povećanje broja izliječenih osoba, jučer je zabilježeno još nekoliko dobrih vijesti. Prije svega, od ukupno 65 testiranih uzoraka niti jedan nije bio pozitivan na COVID-19, pa ukupan broj pozitivnih nalaza ostaje 109.

U KBC-u Osijek je trenutno hospitalizirano 19 osoba, odnosno pet manje nego dan ranije. Nadalje, u samoizolaciji je 148 osoba (20 manje nego jučer), a policija je obavila 35 provjera osoba u samoizolaciji i - svi su zatečeni na prijavljenoj adresi. Na 8 stalnih i 45 povremenih punktova policija je provjeravala propusnice kod 3.468 osoba, od kojih osam nisu imale valjani dokument.





Tekst: OBZ.hr
Foto: Bruno Colić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.04.2020. 19:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čime li su se liječili ovi što su izliječeni? Naime pričalo se da nema lijeka za koronu. Možda su naši znanstvenici u tajnosti ipak pronašli lijek? Možda je upalio starinski lijek, bijeli luk i slanina? Ili su ozdravili sami od sebe? Ne, nisu ozdravili sami od sebe, jer bi inače pisalo da su ozdravili a ne da su izliječeni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: