Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka tržnica ima novo radno vrijeme: od 8:00 do 13:00 sati

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2020. 9:54 
Naslov:  Osječka tržnica ima novo radno vrijeme: od 8:00 do 13:00 sati
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od dana 9. travnja 2020. ponovo je u cijelosti otvorena tržnica (otvoreni i zatvoreni dio) na lokaciji Gajev trg 5 za prehrambene proizvode i rasadu.

Na tržnici Retfala otvorena je ribarnica, na tržnici Donji grad otvorene su mesnice, ribarnica, prodaja sira i voća i povrća u zatvorenom dijelu.

Na svim ostalim tržnicama otvoreni dio ne radi do daljnjeg.

Pravila za tržnicu Gajev trg:
- jedan ulaz (glavni prolaz pored dostavne trake)
- jedan izlaz (s otvorenog dijela prema parkiralištu)
- maksimalan broj kupaca na površini od 7.000 m2 je 200
- obavezna dezinfekcija ruku i obuće na ulazu i izlazu
- razmak između kupaca i kupaca i prodavača od 3 do 5 metara na svim prostorima tržnice
- obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica za sve prodavače na tržnici
- zakupcima s većim brojem klupa biti će dostupan manji broj klupa
- povećani prolazi (uklonjeni svi produžetci na klupama)
- na mjestima gdje nije dovoljan razmak raditi će svaki drugi red klupa, klupe koje nisu dostupne prodavačima biti će označene oznakom X
- svi OPG-ovci s ostalih tržnica mogu zatražiti štand za prodaju svojih proizvoda na posebnoj lokaciji tržnice Gajev trg (bivša lokacija za prodaju cvijeća)
- na svim klupama na kojima je to moguće postavljene su pregrade kako kupci ne mogu samostalno dodirivati proizvode
- radno vrijeme tržnice za kupce 8-13 sati (12.4. i 13.4. tržnica ne radi)
- prodavači mogu svoje proizvode unositi od 6 do 8 sati uz obveznu dezinfekciju





Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: