Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Brevisice pjesmu izvele virtualno te poslale glazbeni zagrljaj i snažnu poruku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2020. 9:26 
Naslov:  [VIDEO] Brevisice pjesmu izvele virtualno te poslale glazbeni zagrljaj i snažnu poruku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uvijek jedinstvenog nastupa i šarma, osječke su Brevisice zapjevale i u ovoj, nesvakidašnjoj situaciji života - svaka iz svog doma! Uvjerljiva interpretacija skladbe „Gaujas meita rotataja“ latvijskog skladatelja Eriksa Esenvaldsa, potvrdila je njihov prepoznatljiv zborski zvuk te originalnost u odabiru i interpretaciji repertoara. Osim dojmljivom izvedbom, članice su zbora predvođene dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković poslale i glazbeni zagrljaj te snažnu i motivirajuću poruku koju prenosimo s njihovog FB profila:

Dragi prijatelji, šaljemo Vam naš glazbeni zagrljaj kojim poručujemo da život, kao i rijeka Gauja u našoj pjesmi, teče i bez našeg utjecaja. Pod nedaćama nevažno nestaje, a prave vrijednosti ostaju i jačaju. Tako ćemo i svi mi iz ove krize izići bolji i snažniji.

Iako možda u ovim trenucima nemate u blizini sve one važne ljude u Vašem životu, ne zaboravite da je u ovoj situaciji najvažnije ostati u svojim domovima i ostati zdrav!

U tomu ćemo Vam nadamo se, pomoći i mi sa željom da Vam dan bude divan, ispunjen divnom glazbom i najdražim ljudima. Pa iako i u mislima...

Voli Vas Vokalni ansambl Brevis


Eriks Esenvalds: Gaujas meita rotataja (The River Gauja’s Playful Daughter)
Vokalni ansambl Brevis
Dirigentica: Antoaneta Radočaj-Jerković
Video: Davor Dedić





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: