Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poduzetnički inkubator Osvit donirao zaštitne vizire KBC-u Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.04.2020. 11:44 
Naslov:  Poduzetnički inkubator Osvit donirao zaštitne vizire KBC-u Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon odrađene prve serije korištenjem samo dva 3D pisača, odlučili smo napraviti presjek do sada proizvedenih i isporučenih zaštitnih vizira. Neke detalje zbog zaštite podataka ne smijemo iznositi ali brojke su tu. Svakako valja istaknuti kako je veliku ulogu, uz tim Poduzetničkog inkubatora Osvit odigrao i Tomislav Kopić, virtualni stanar našeg inkubatora.

Do sada je Poduzetnički inkubator sa suradnicima isporučio ukupno 213 komada zaštitnih vizira. S ukupno 66 zaštitnih vizira u potpunosti je pokriven Donji Miholjac, prvenstveno Dom zdravlja sa svim vanjskim suradnicima te ekipa Hitne medicinske pomoći iz Donjeg Miholjca te obje ljekarne u Donjem Miholjcu. Osim Donjeg Miholjca i KBC Osijek, Poduzetnički inkubator Osvit je imao i isporuku od 50 zaštitnih vizira u Dom zdravlja Valpovo, čime su u potpunosti pokriveni svi timovi koji rade u COVID ambulanti u Đurđenovcu, koja je nadležna i za područje Donjeg Miholjca. Jedna narudžba od 30 komada isporučena je u Policijsku postaju Donji Miholjac, a jedna isporuka je čak išla put Virovitice te još jedna u Osijek.

Imali smo i hitnu intervenciju prema KBC Osijek, gdje smo u najkraćem mogućem roku (manje od 24 sata) isporučili 50 komada zaštitnih vizira na Kliniku za zarazne bolesti.

Ističemo kako su sve ove isporuke izvršene kao donacije te nijedan vizir nije naplaćen. Jučerašnjim isporukama je završen prvi ciklus humanitarnog djelovanja Poduzetničkog inkubatora Osvit, a u vezi pandemije COVID-19.

Kako bi pružio ciljani odgovor na globalnu pandemiju vezanu uz COVID-19, Srednjoeuropska inicijativa (CEI) pokrenula je izvanredni poziv za dostavu projekata COVID-19 2020.

Poduzetnički inkubator Osvit je jučer poslao projektnu prijavu na Izvanredni poziv na dostavu ponuda za intervencije u području COVID-19 raspisan od strane Srednjoeuropske inicijative.

Cilj poziva je brzo rješavanje specifičnih potreba zajednica u zemljama članicama CEI-ja.



Tekst i foto: Poduzetnički inkubator Osvit

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: