Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] #ostanidoma i pleši uz Plesni studio Wings

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.04.2020. 15:03 
Naslov:  [VIDEO] #ostanidoma i pleši uz Plesni studio Wings
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ples je predivna i jedinstvena prilika za razbijanje svih negativnosti. Osječki Plesni studio Wings želi sa svima vama podijeliti mali trenutak razbibrige uz ples.

Nažalost, zbog situacije u kojoj se trenutno svi nalazimo, ne možemo ići na treninge, na nastupe, na natjecanja, ali to nas ne sprječava da i dalje plešemo. Ples nije nužno samo znojenje u dvorani, bitka za trofej, cjelodnevna priprema za nastup na pozornici. Ples prvenstveno dolazi iz srca i to smo u ovo vrijeme najbolje shvatili.

Plesati možete bilo gdje! Uhvatite svoje ukućane za ruku, razmaknite namještaj, pojačajte glazbu i zaplešite! Wingsice su vam pripremile jednostavnu šetalicu uz koju mogu zaplesati svi, od najmlađih do najstarijih. Nema veze jeste li profesionalni plesač ili neplesač, otvorite svoje srce i pustite da vas ritam vodi.

Prema tome, nema dosade, jer kako i Mehgan Trainor kaže, „Osjećam se bolje dok plešem!

Možete snimiti kako plešete s nama i poslati nam na našu e-mail adresu kadoic.wings[at]gmail[dot]com kako bi zajedno napravili još veću kućnu plesnu razglednicu.

Plešimo skupa i kod kuće!





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: