Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] "Bolje sutra" uz Kas

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.04.2020. 7:51 
Naslov:  [VIDEO] "Bolje sutra" uz Kas
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kas doista vjeruje u bolje sutra, pogotovo u ovo „doba korone“. Naime, ovaj je osječki sastav pozitivnu poruku iz pjesme Bolje sutra odlučio u ovim teškim trenucima prenijeti svojoj publici te su, poštujući sva pravila ponašanja koja su trenutačno na snazi, snimili videospot. Svakog je člana benda poštujući upute o udaljenosti snimio Ivan Majić, prema uputama redatelja Marka Zeljkovića Zelje koji nije napuštao svoj dom u kojem je odradio i montažu.




Pjesma je nastala prije nekoliko godina, a njezina uvijek aktualna poruka, u ovo je doba dobila i dodatnu snagu: 'Ajde daj mi snage za nova jutra / Vrati mi vjeru u bolje sutra... Autorica stihova, Uršula Tolj kaže: „Uvijek sam optimistična, i doista vjerujem u bolje sutra pa tako i sad. Vjerujem da ćemo iz ove situacije izvući najbolje, puno naučiti te se jednog dana ponovno grliti i ljubiti sa svojim voljenima. Kad su mi Kasovci rekli da je sad vrijeme za pjesmu, oduševila sam se jer je doista tako. Treba nam vjera u bolje sutra, treba nam pozitivna pjesma. Kad sam taj tekst slala frontmenu Kasa, Dinku Glavašu, nisam ni slutila kakva ju sudbina čeka.



A pjevač i autor glazbe, Dinko, nastavlja: „Nekako mi je od nekoliko tekstova koje je Uršula poslala, ovaj prvi zapeo za oko i glazba je jednostavno potekla. A sad mi je jasno zašto do sada nije bio došao red da snimimo spot za tu pjesmu. Stigao je pravi trenutak i vjerujem da će ljudima puno značiti ova pjesma u ovo doba.

Kasovci poručuju #ostanidomazaboljesutra i vjerujemo da ćete se svi složiti s njima i – zapjevati s njima!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: