Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dolazite za Uskrs u Slavoniju i Baranju s rada u drugoj državi?! Evo što vas čeka...

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.04.2020. 13:37 
Naslov:  Dolazite za Uskrs u Slavoniju i Baranju s rada u drugoj državi?! Evo što vas čeka...
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas je načelnik PU osječno-baranjske, Ladislav Bece, najavio režim za sve koji se iz drugih država planiraju za Uskrs uputiti u Hrvatsku.

- Hrvatski državljani koji rade i borave u drugim zemljama i namjeravaju se za Uskrs vratiti u Hrvatsku trebaju znati da će prilikom dolaska na granični prijelaz dobiti propusnicu od granične policije, s rokom od 24 sata. Ta propusnica im služi da dođu na adresu gdje će morati provesti 14 dana u samoizolaciji, pa bi im savjetovao da razmisle isplati li se doći u Hrvatsku da bi došli u samoizolaciju jer neće smjeti napuštati kuću – rekao je Bece i napomenuo da upiti dolaze i o propusnicama za povratak u mjesto prebivališta te je poručio da takve propusnice nisu potrebne.

Od sedam dojava za kršenje samoizolacije koje je policija primila, jedna je potvrđena u Donjem Miholjcu, a u policijskom obilasku 99 osoba sve su zatečene na prijavljenoj adresi.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lega DGO
Offline
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.04.2020. 17:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ipak je bolje da se ne dolazi..kako god treba se strpiti dok ne prođe ova situacija i ne dovoditi druge u opasnost zaraze!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: