Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mario Ravlić: "Odmah po pojavi prvih simptoma bolesti postupio sam odgovorno i odmah sam se otišao testirati"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2020. 8:35 
Naslov:  Mario Ravlić: "Odmah po pojavi prvih simptoma bolesti postupio sam odgovorno i odmah sam se oti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mario Ravlić, direktor Mesne industrije Ravlić u Osijeku, na svom Instagram profilu objavio je reakciju na česta prozivanja njega i njegove obitelji na društvenim mrežama.

Objavu prenosimo u cijelosti:
Dragi prijatelji,

Želim vjerovati da su ružne neistine o meni, mojoj obitelji i mom navodnom (ne)odgovornom ponašanju (da sam zaražen organizirao partije za 50 ljudi, išao na skijanje u Italiju itd), koje zadnjih nekoliko dana poput požara kruže gradom, normalne ljudske reakcije na strah od nepoznatog s kojim se suočavamo. Zato poručujem svima koji u tome sudjeluju da im ništa ne zamjeram i da im sve opraštam.

Nažalost ovih dana imam druge brige i druge bitke koje vodim. Zato mi ono što se događa u javnosti trenutno nije prioritet. Svaka kriza, pa tako i ova, izvlači ono najbolje, ali nažalost i ono najgore u ljudima. Toga sam duboko svjestan i to je breme koje u ovom trenutku moram nositi.

Svi koji me poznaju znaju pravu istinu. Odmah po pojavi prvih simptoma bolesti postupio sam odgovorno i odmah sam se otišao testirati. Učinio sam to zbog brige za zdravlje svoje obitelji, prijatelja, radnih kolega i svih ljudi oko sebe. A rezultate testiranja odmah sam javio svima, jednako kao što bi to, vjerujem, na mojemu mjestu učinio i svatko drugi.

Zahvaljujem svima Vama koji se u ovim trenucima iskreno brinete za mene i trudite se pružati mi potporu. To mi uistinu puno znači i od srca vam zahvaljujem!

#ostanidoma






Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot Instagram

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.03.2020. 18:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poduzeo je nešto nakon prvih simptoma? Pa tada je kasno. To je razina odgovornosti babe na tržnici. Osoba koja se smatra upućenom u zdravstvene i higijenske mjere bi trebala poduzeti nešto nakon što je bila u području zaraze ili u mogućem kontaktu sa zaraženima. Vrijeme inkubacije koronavirusa je oko 7 do 10 dana i tom je vremenu zaraženi već prenositelj zaraze. To ne mora znati baba na tržnici ali direktor tvrtke koja se bavi hranom bi trebao.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: