Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječanin došao u Zagreb, ubio prijatelja pa se vlakom vratio kući

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.03.2020. 16:58 
Naslov:  Osječanin došao u Zagreb, ubio prijatelja pa se vlakom vratio kući
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako je pozornost cijele nacije trenutno usmjerena na pandemiju korona virusa koja je paralizirala gotovo cijelu zemlju, u pozadini svih tih događaja svi rodovi hrvatske policije obavljaju svoje svakodnevne zadaće. Da je tomu tako, svjedoči činjenica da je riješen predmet nestanka 21-godišnjeg mladića iz Zagreba i to na najgori mogući način – ubojstvom, a ubojica je 19-godišnji mladić iz Osijeka.

Kako piše Jutarnji list, majka 21-godišnjeg Nikole B. prijavila je 8. ožujka nestanak svoga sina. Od kuće je izašao dan ranije nakon što je pomogao majci pospremiti stan i rekao joj je da se ide naći s prijateljem, no nakon toga izgubio mu se svaki trag.

Taj prijatelj bio je 19-godišnji I.Š. iz Osijeka. Dana 7. ožujka oko 17 sati on je doputovao u Zagreb i otišao na savski nasip kod naselja Prečko odakle je mobitelom nazvao Nikolu kako bi se susreli.

Policija je nakon provedenog istraživanja otkrila da su se njih dvojica susrela na nasipu te su se spustili skroz do korita Save gdje su se žestoko posvađali, navodno zbog jednog Dubrovčanina s kojim su prijateljevali. Nakon toga 19-godišnji Šipka, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, ubio je Nikolu i potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

Nakon svirepog zločina 19-godišnjak je sjeo u taksi te se odvezao na Glavni kolodvor odakle je vlakom otputovao nazad za Osijek. Sutradan je Nikolina majka alarmirala policiju, a po podacima iz Nikolinog mobitela otkrili su da je zadnji poziv koji je primio bio od 19-godišnjeg Osječanina i tako su došli do njega.

I.Š. je ispitan i priznao je ubojstvo tvrdeći kako je Nikola njega napao, a on se samo branio. Stoga je protiv njega podnesena kaznena prijava za teški zločin zbog kojeg mu prijeti višegodišnji zatvor i on je predan pritvorskom nadzorniku.

Inače, tijelo nestalog Nikole još uvijek nije pronađeno iako su ronioci intenzivno češljali rijeku Savu više kilometara nizvodno pokušavajući locirati tijelo nestalog mladića.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: