Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Unikom Osijek: Obavijest o načinu odlaganja otpada za osobe koje su u samoizolaciji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.03.2020. 10:56 
Naslov:  Unikom Osijek: Obavijest o načinu odlaganja otpada za osobe koje su u samoizolaciji
Od 23.03.2020. 10:56 do 27.03.2020. 10:55 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki Unikom obavještava svoje korisnike da otpad osoba koje se zbog potvrđene infekcije ili sumnje na infekciju koronavirusom (bolest COVID-19) nalaze u samoizolaciji, potrebno je odložiti unutar običnih plastičnih vrećica za otpad i čvrsto zavezati, potom tu vrećicu staviti u drugu plastičnu vrećicu koju treba čvrsto zatvoriti.

Ovako pripremljen otpad potrebno je držati odvojeno od ostalog kućnog otpada najmanje 72 sata (3 dana) prije odlaganja u spremnik za miješani komunalni otpad.

Tako treba postupiti s osobnim otpadom (npr. papirnate maramice), kao i s otpadom od čišćenja prostora. Posebno napominjemo, papirnati ručnici, papirnate maramice i razni proizvodi za jednokratnu upotrebu koje koriste osobe koje pokazuju znakove bolesti COVID-19 NE SMIJU SE OSTAVLJATI u spremnicima za odvojeno prikupljanje otpada (biootpad, papir i plastika).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: