Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki pješački most u bojama hrvatske zastave kao podrška Zagrebu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.03.2020. 10:04 
Naslov:  Osječki pješački most u bojama hrvatske zastave kao podrška Zagrebu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sinoć je poznati osječki pješački most bio osvijetljen u boje hrvatske zastave, kao podrška Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj u ovom teškom razdoblju borbe s korona virusom i razornim potresom koji je jučer pogodio naš glavni grad.

Fotografije mosta osvijetljenog crvenom, bijelom i plavom objavio je i zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota na svom Facebook profilu uz sljedeću poruku:

Duboko sam uznemiren prizorima koje nam cijeli dan dolaze iz Zagreba. Mislim da nikoga nisu mogle ostaviti ravnodušnima snimke majki i tek rođene djece evakuiranih iz bolnice koje stoje na otvorenom dok su im životi u opasnosti, vijest o stradavanju 15-godišnje djevojčice, slike razrušenih dijelova grada, uništene imovine...

U ovo ozbiljno vrijeme, kada su nam životi ugroženi i izmijenjeni pandemijom koronavirusa, potres snažnih razmjera koincidencija je s kojom nitko nije mogao računati.

Svim prijateljima, kolegama, znanim i neznanim stanovnicima Zagreba, želim reći da sam cijeli dan mislima uz njih, vjerujem kao i svi Osječani.

Ako bude bilo potrebe, stavit ćemo na raspolaganje resurse Osijeka kao pomoć najugroženijim stanovnicima Zagreba, jer ne zaboravljamo podršku i utočište koje su nam Zagrepčani pružili tijekom Domovinskog rata.

Kao znak podrške i zajedništva, večeras smo osvijetlili simbol našeg grada bojama hrvatske zastave čime još jednom želimo nedvosmisleno poručiti da smo u ovim kriznim vremenima svi mi jedno srce, jedan narod i jedna duša.

Zagrepčani i Zagrebe, uz vas smo... i ne zaboravite na održavanje razmaka
“!





Tekst: Osijek031.com
Foto: Davor Lončarić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: