Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Žana Gamoš: Nisam HAK, ali zovite ako što "zapne"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2020. 16:11 
Naslov:  Žana Gamoš: Nisam HAK, ali zovite ako što "zapne"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš na svojoj Facebook stranici objavila je post vezan uz obustavu javnog prijevoza u Osijeku.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi svi, trudim se odgovoriti na sve vaše poruke. Za sada ovako:

1. Kako na posao i s posla?! GPP radi na organizaciji i potrebi prijevoza radnika koji moraju raditi, i vjerujem da ćemo tijekom dana imati odgovor! Problem je to koji u prvom redu muči korisnike međugradskih linija među kojima je i znatan broj medicinskog osoblja.

2. Mogući smještaj u svrhu karantene ili smještanja cijelih obitelji ili pojedinaca koji nemaju riješen prijevoz na posao! Kod dr. Bereckog vidim upit za hotel Mursa. Procijenjeno je da Mursa nije najbolji prvi izbor za ove potrebe jer je odavno prestala biti hotel. Vjerujem da bi najrazumnije bilo, ukoliko bude potrebe, angažirati postojeće hotele u funkciji koji su trenutno u mirovanju (Hotel Osijek, ZOO hotel, Studentski dom i dr.).

3. Apel poslodavcima! Još jednom apeliram na poslodavce da oslobode obveze dolaska na posao i pitam moraju li u ovoj situaciji raditi javnobilježnički uredi, moraju li banke u toj mjeri raditi sa strankama?

4. Molim zakupce parkirališnih mjesta da se parking oko bolnice i u kampusu ne naplaćuje zbog liječnika i drugog medicinskog osoblja koji zbog nastale situacije u pojačanoj mjeri moraju dolaziti automobilima na posao. Uz sve ostalo, ne treba im još briga oko parkirnih mjesta.

Nisam HAK, ali zovite ako što "zapne".






Tekst: Osijek031.com
Foto: Žana Gamoš/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: