Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Vrijeme je za online priču

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2020. 13:17 
Naslov:  GISKO: Vrijeme je za online priču
Od 23.03.2020. 13:16 do 27.03.2020. 13:15 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U trenucima kada smo prisiljeni dodatno misliti na svoje zdravlje i zdravlje drugih, kada nam se život mijenja iz korijena i kada sve što smo do sada podrazumijevali pod normalno i uobičajeno, postaje nedostupno i nemoguće, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek donosi novost koja može vama i vašim najmlađima olakšati vrijeme koje je do sada ispunjavano nekim drugim aktivnostima.

Naime, "Vrijeme je za online priču" Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek kojoj možete pristupiti na službenom Youtube kanalu Knjižnice. Također, koristimo priliku pozvati sve autore slikovnica i dječjih priča koji su voljni podržati projekt, da nam u skladu s autorskim pravima i u dogovoru s izdavačima, šalju svoje video zapise. Snimljene video materijale na kojima čitate vaša djela molimo da pošaljete putem Google Drive poveznice ili nekog sličnog servisa na adrese elektronske pošte bsimun[at]gskos[dot]hr ili gisko[at]gskos[dot]hr. U pošti, uz poveznicu, molimo vas navedite i podatke za koje želite da budu navedeni uz video zapis.

Kako bi što bezbolnije prebrodili novonastalu situaciju i u isto vrijeme osigurali širenje kulture i pisane riječi, unaprijed zahvaljujemo na suradnji svim ljudima dobre volje i još boljih djela.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: