Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Art club Osijek: Otvorenje izložbe i promocija albuma [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2020. 13:17 
Naslov:  Art club Osijek: Otvorenje izložbe i promocija albuma [OTKAZANO]
20.03.2020. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nova izložba je na pomolu! Uz otvorenje izložbe Ines Kušenić i Nevena Jokića koja će se održati u petak, 20. ožujka 2020. u Art clubu, svira Prosvjed na dvosjedu koji promoviraju svoj album Moć radite pažnje.

INES KUŠENIĆ
Ines Kušenić rođena je 28.4.1993.godine u Osijeku. Završava Školu primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek 2012. godine za dizajnera odjeće, te iste godine upisuje Akademiju za umjetnost i kulturu u Osijeku. Prvostupnica je edukacije likovne kulture. Iza sebe ima jednu samostalnu i nekoliko skupnih izložbi. Mediji koje najčešće koristi u svom likovnom izričaju su crtačke tehnike: rapidograf, kemijska olovka, tuš, bojice, olovka, gvaš, kombinacije tehnika. Također su prisutne i ostale tehnike: recikliranje starih materijala, krojenje i šivanje, slikanje i kiparenje. Osim crtanja i slikanja bavi se tetoviranjem od 2017.godine. Inspiraciju crpi u psihološkoj problematici, emocijama ( najčešće boli), prirodi, anatomiji, knjigama, slušanju bendova koje voli. U većini njenih radova atmosfera je pomalo mračna i sumorna zbog nedostatka boja. Voli istraživati organske forme i oblike, teksture, te motive pronalazi u životinjskom i biljnom svijetu, ljudima, prirodnim pojavama i procesima.

NEVEN JOKIĆ
Neven Jokić rođen je 25.04.1992. godine u Osijeku. Završava za kuhara na Učilištu Studium Osijek 2014. godine. Sudjelovao je na 9. Likovnoj koloniji - Ludbreško Sunce. Maske izrađuje već 7 godina. Za izradu maski koristi reciklirani materijal, a inspiraciju pronalazi u prirodi i tkaninama. Slobodni je umjetnik te osim maskama, izražava se slikarstvom, osobito uljem na platnu. Dok radi motivaciju mu pruža klasična glazba. Osim umjetnosti voli i rekreaciju u prirodi.

Kroz život se vodi izrekom "per aspera ad astra" (preko trnja do zvijezda).

PROSVJED NA DVOSJEDU
Na dvosjedu prosvjeduju Slavko Babić i Bojan Sauerborn.
Povremeno im se pridruži i Ksenija Pešić s violončelom i pratećim vokalom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: