Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Korona virus pokvario uspješnu premijeru simfo rock koncerta u osječkom HNK

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2020. 9:01 
Naslov:  Korona virus pokvario uspješnu premijeru simfo rock koncerta u osječkom HNK
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Samo su najhrabriji došli sinoć u osječko Hrvatsko narodno kazalište na premijeru Simfo rock koncerta. Strah od korona virusa očito je uzeo maha, pa je dvorana HNK bila poluprazna.

Šteta, jer propustili su nešto neuobičajeno u našem gradu: zajednički koncert simfonijskog orkestra Opere HNK, rock banda Echoes i vokalnih solista koji su udahnuli novi život cijelom nizu pop i rock hitova na kojima su odrasle brojne generacije ljubitelja glazbe.

Pod dirigentskom palicom Mladena Tutavca ansambl od 60 ljudi predstavio je program sastavljen od najvećih hitova proslavljenih svjetskih rock i pop bandova poput Beatlesa, Queena, Abbe, Deep Purple, Pink Floyda, Led Zeppelina, Aerosmitha i drugih, kao i poznatih pjevača Tine Turner i Bryana Adamsa u aranžmanima poznatog novosadskog skladatelja Fedora Vrtačnika.

Osječka publika imala je priliku ansambl HNK vidjeti u novom izdanju kojim su pokazali da se, osim u operi i opereti, dobro snalaze i u suvremenijim žanrovima, ostvarivši lijepo zvukovno upotpunjavanje s mladim bendom Echoes i vokalnim solistima kojega čine Ivana Medić, Davor Solanović, Karlo Miličević, Mario Huj, Matej Podgoršćak i Mia Reba koja je publiku oduševila svojom izvedbom velikog hita Tine Turner „Simply the Best“.

Ukoliko ste propustili jučerašnju premijeru, simfo rock koncert ćete moći pogledati na još nekoliko nastupa u ožujku, travnju i svibnju u HNK, a planiraju se gostovanja i izvan Osijeka.







Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: HNK u Osijeku: Simfo - rock koncert

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: