Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zemlja bez granica 2020.: [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2020. 13:04 
Naslov:  Zemlja bez granica 2020.: [OTKAZANO]
Od 01.09.2020. 16:00 do 05.09.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[7.4.2020.] S obzirom na trenutnu globalnu situaciju povezanu s COVID-19 pandemijom, Udruga Breza primorana je otkazati ovogodišnji obiteljski festival „Zemlja bez granica“. Ovogodišnji, 16. po redu, festival bio je planiran za početak rujna 2020. godine, međutim, zbog nepredvidivosti situacije i zbog organizacijskih teškoća s kojima se trenutno susreće cijeli civilni sektor, kao i ostali sektori, Breza je odlučila donijeti ovu tešku odluku.

Cijeli organizacijski tim festivala moli sve dugogodišnje sudionike, posjetitelje, korisnike, volontere, kao i već dogovorene izvoditelje i voditelje radionica, na razumijevanje i strpljenje. Bez obzira što ove godine festivala neće biti, Udruga će sve svoje snage uložiti u planiranje i organiziranje nekog drugog, sličnog događaja koji će biti u skladu s novonastalom situacijom te u skladu s financijskim mogućnostima i ljudskim potencijalima koji nas dočekaju nakon ljeta.


[12.03.2020.] Udruga za rad s mladima Breza poziva sve zainteresirane ustanove, organizacije, klubove i društva te pojedine kreativce, performere, izvođače iz Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na najvećem kontinentalnom obiteljskom festivalu Zemlja bez granica koji će se po 16. put održati u Osijeku od 1. do 5. rujna 2020.

Poziv se odnosi na umjetnike/kreativce koji se bave glazbom, umjetnošću, fotografijom i drugom multimedijom, ilustracijom, stripom, recikliranjem, land artom, novim medijima, performansom cirkuskim i drugim kreativnim vještinama koji će svojim inovativnim prijedlogom doprinijeti realizaciji ovogodišnjeg festivala, a da se tematski uklapa u ovogodišnji koncept – URBANU KULTURU.

Sudjelovati možete kao voditelj/ica ili izvoditelj/ica radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce te sve druge generacije; voditelj/ica ili izvoditelj/ica igraonica za predškolce; prezentator/ica nekih predstava, izložbi, koncerta i sl. te kao slobodni umjetnik/ica.

Rok za popunjavanje iskaza interesa je 1. travnja 2020.
link za prijavu:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: