Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Situacija s korona virusom ne utječe na poslovanje osječkog GPP-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2020. 13:54 
Naslov:  Situacija s korona virusom ne utječe na poslovanje osječkog GPP-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Situacija s korona virusom u zemlji za sada ne utječe na broj putnika, kao ni na poslovanje Gradskog prijevoza putnika, doznajemo u tom osječkom poduzeću. Broj putnika je uobičajen, a pridržavamo se svih propisanih mjera.

"S obzirom na sve, ne možemo reći da bilježimo nekakav značajan pad broja putnika. Naravno, zbog pojačanog interesa javnosti stalno pratimo razvoj situacije i pridržavamo se svih preporuka Ministarstava zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje su već određeno vrijeme vidljive u našim vozilima kao i unutar tvrtke. U pitanju su više puta isticane preporuke prvenstveno osobne higijene", naglasila je voditeljica marketinga Sanja Mršo i dodala kako je u slučaju donošenja daljnjih mjera tvrtka spremna.

Pripremili smo sva potrebna sredstva vezano uz čišćenje i dezinfekciju vozila, no još jednom poručujem da naši putnici za sada ne moraju brinuti. Neka normalno nastave koristiti usluge javnog gradskog prijevoza, a u slučaju daljnjeg širenja postupat ćemo po uputama”, zaključuje Mršo.





Tekst: Radio Osijek
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: