Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki modelari ekipni državni prvaci u četiri konkurencije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2020. 12:05 
Naslov:  Osječki modelari ekipni državni prvaci u četiri konkurencije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Tenji 07. ožujka 2020. godine u športskoj dvorani osnovne škole održano je juniorsko državno prvenstvo zrakoplovnih modelara u kategorijama F1N-150 i F1N na kojem je sudjelovalo 54 natjecatelja iz cijele Hrvatske u obadvije kategorije. Osječki modelari nastupili su s dvije ekipe i ostvarili odličan rezultat, u konkurenciji kadeta zauzeli su prvo mjesto ekipno (Mak Balaš, Lać Nera i Fran Tvrtko Hržica) ispred AK Požege 1 u kategoriji F1N-150 modeli koji se startaju pomoću praćkice.

U kategoriji F1N modeli koji se startaju izbačajem iz ruke raspona krila preko 150 mm ista ekipa u konkurenciji kadeta ponovila je uspjeh osvojivši prvo mjesto ispred Ak Požege 2. Ekipa Osijeka 2 (Dominik Pajkurić, Mariano Tadić i Borna Večei) u istoj kategoriji samo u konkurenciji juniora i mlađi juniora zauzeli su prva mjesta ispred OŠ Tenja i Oš Darda.

Mak Balaš je državni prvak u konkurenciji kadeta u obadvije kategorije dok su Osječani u pojedinačnoj konkurenciji osvojili još pet medalja dvije srebrne i tri brončane.

Ovaj odličan rezultat daje nadu treneru Antunu Šikiću da će već idući tjedan na međunarodnom natjecanju u Somboru ponoviti dobre rezultate.











Tekst i foto: Antun Šikić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: