Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predstavljanje knjige "Arhetipovi esencijalnih ulja" [ODGOĐENO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.03.2020. 8:58 
Naslov:  GISKO: Predstavljanje knjige "Arhetipovi esencijalnih ulja" [ODGOĐENO]
13.03.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Esencijalna ulja obrađuju se na nov i inovativan način i s novim pogledom unutar materije aromaterapije. Detaljno se razrađuju i objašnjavaju, kao i njihov puni potencijal za balansiranje i unapređivanje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja čovjeka. Arhetipovi esencijalnih ulja knjiga je koja je apsolutni novitet u pristupu i korištenju esencijalnih ulja, u odnosu na standardne načine aromaterapeutske primjene.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u petak, 13. ožujka 2020. godine s početkom u 18.00 sati organizira predstavljanje knjige autorice Zrinke Jezdić pod nazivom "Arhetipovi esencijalnih ulja". Predstavljanje će se održati u prostoru American Cornera.

Zrinka Jezdić dugogodišnja je certificirana klinička arometerapeutkinja i specijalistica psihijatrijskih tehnika. Voditeljica je istraživanja i razvoja u AromaVita institutu za aromaterapiju. Autorica je i izdavačica dviju knjiga "Priručnik za primjenu aromaterapije" i "Kućna ljekarna" te glavna urednica časopisa za integrativnu aromaterapiju – Essentia.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: