Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Botaničari" [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.03.2020. 13:17 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Botaničari" [2020.]
15.03.2020. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Čist grad – naš ponOS“ u nedjelju, 15. ožujka 2020., u 10,30 sati te u utorak, 7. travnja 2020., u 18 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održat će se nove izvedbe interaktivno-edukativne predstave Botaničari. Predstava Teatra To Go progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, ozonskom omotaču te odgovornom gospodarenju otpadom, a namijenjena je djeci do 3 do 10 godina.

Radnja predstave počinje pronalaskom sjemenke drevne biljke imena Maximus Botanicus, koja ima iznimne mogućnosti filtriranja zraka. Međutim, naizgled jednostavan proces sadnje biljke, uslijed nepredviđenih okolnosti i posebne pripreme sudbonosne sjemenke, pretvara se u komičnu avanturu.

Ulaz na predstavu je besplatan, a svi zainteresirani svoje karte trebaju preuzeti na blagajni Dječjeg kazališta, radnim danom od 8- 15 sati ili sat vremena prije predstave.

Predstava Botaničari samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta „Čist grad -naš ponOS“, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: