Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinska mušica Osijek: Od pjenušca do ledene berbe - Vina Papak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.03.2020. 10:05 
Naslov:  Vinska mušica Osijek: Od pjenušca do ledene berbe - Vina Papak
13.03.2020. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Vinskoj mušici:

Petak, 13. ožujka 2020.
Tko se boji petka 13., a i koronavirusa? Mi ne, jer nam u goste u petak, 13. ožujka 2020.u 20 sati dolazi Vinarija Papak i njezi vlasnik Mladen koji će nam predstaviti asortiman od pjenušaca do ledene berbe.

U poslovnom žargonu za vinariju iz Iloka rekli bi da je brzorastuća jer je otvorena prije šest godina, a već ima bogatu paletu od kvalitetnih do vrhunskih mirnih vina, pjenušavih vina i predikata. Najnovije etikete su pjenušci Radosh white i Radosh rose, proizvedeni na klasični način, sekundarnim vrenjem u boci.

Osim bogatstva u boci, pravo je bogatstvo što u vinogradima i vinariji na poziciji Radoškog brda, na zapadnim obroncima Fruške gore, radi cijela obitelj Papak - Mladenova supruga i sin, a pridružuju im se još i dvije kćeri. Prava obiteljska priča koju će nam ispričati osnivač vinarije Mladen Papak.

Ujedno će ovo predstavljanje vina biti i edukacija, budući da je vinski stručnjak Mladen, osim što je enolog, i predavač na brojnim vinskim edukacijama, član komisije za ocjenjivanje vina na Zavodu za vinarstvo i vinogradarstvo, ocjenjivač i predavač na brojnim festivalima.

Vinarija ima 13 hektara vlastitih vinograda s četiri bijele sorte - graševinom, tramincem, chardonnayjem i rajnskim rizlingom te dvije crvene sorte cabernet sauvignon i cabernet franc.

Upoznat ćemo sorte, vina i vinariju, lijepo se družiti i mnogo toga naučiti - to će nam ujedno biti test za buduće vinske radionice.

Rezervirajte svoje mjesto na 0923509939, dolaskom u Vinsku mušicu i kupnjom degustacije po cijeni od 100 kuna ili putem inboxa na Facebooku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: