Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Jednostavno do EU fondova"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2020. 10:27 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Jednostavno do EU fondova"
24.03.2020. 16:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Edunova za vas još jednom organizira besplatne seminare kako bi vam pomogla donijeti odluku za vaše bolje sutra. U utorak, 24. ožujka 2020. s početkom u 16:30 sati održat će se seminar "Jednostavno do EU fondova".

Novo financijsko razdoblje donosi nove izazove! Republici Hrvatskoj namijenjeno je čak 9,89 milijardi eura za razdoblje 2021. – 2027. godine.

Imaš ideju, ali ne znaš koji natječaj je za tebe, koji natječaj je otvoren, gdje se nalaze natječaji te kako se osiguravaju bespovratna sredstva za različite vrste projekata.

Pitanje uvijek ima svoj odgovor, a odgovor vam daje naš stručnjak za edukaciju Tomislav Barbarić, ravnatelj Županijske razvojne agencije na BESPLATNOM SEMINARU 24. ožujka 2020. u 16:30 sati u Osijeku.

Na seminaru ćemo ukratko proći što nam je sve potrebno za Voditelja/icu izradbe i provedbe projekta financiranih iz EU fondova.

PLAN SEMINARA:
Koja je tvoja ideja?
Prepoznavanje prilika za financiranje eu projekata
Kako pronaći natječaj i iskoristiti bespovratna sredstva
Planiranje, realizacija i održivost projekta

Broj mjesta na besplatnom seminaru je ograničen, zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar[at]edunova[dot]hr!



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: