s Edunova: Besplatni seminar "Postani knjigovođa" [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Postani knjigovođa"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2020. 10:23 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Postani knjigovođa"
27.03.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Edunova za vas još jednom organizira besplatne seminare kako bi vam pomogla donijeti odluku za vaše bolje sutra. U petak, 27. ožujka 2020. s početkom u 17:00 sati održat će se seminar "Postani knjigovođa".

Zašto se odlučiti za knjigovodstvo?

Zato što dobar knjigovođa zlata vrijedi!

Knjigovodstvo ima za zadatak prikupljanje podataka o poslovanju, vođenje poslovnih knjiga, računanje poslovnih rezultata i sastavljanje financijskih izvještaja.

Urednost i preciznost su osnovne vrline potencijalnoga knjigovođe, a stručnost se očituje u konstantnom usavršavanju i praćenju propisa i zakona koji se često mijenjaju.

Iskoristite izvrsnu priliku i upoznajte se s osnovama ovog iz dana u dan sve dinamičnijeg posla na BESPLATNOM SEMINARU 27. ožujka u 17 sati u Osijeku.

Seminar će održati naša predavačica Gordana Cerovečki-Marijić koja ima dugogodišnje praktično iskustvo i svoje će predavanje nadopunjavati zanimljivim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti.

Broj mjesta na besplatnom seminaru je ograničen, zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar[at]edunova[dot]hr!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: