Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej likovnih umjetnosti Osijek: Mali prijatelji muzeja [ožujak #1, 2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65691
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.03.2020. 17:51 
Naslov:  Muzej likovnih umjetnosti Osijek: Mali prijatelji muzeja [ožujak #1, 2020.]
07.03.2020. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Muzej likovnih umjetnosti tijekom godine organizira brojne izložbe, a već dugi niz godina razvija i pedagošku djelatnost koja nudi različite aktivnosti vezane za izložbene programe.

Cilj pedagoških aktivnosti je djeci i mladima približiti umjetnost i senzibilizirati ih za vrijednosti suvremene i povijesne kulturne baštine. Jedna od tih aktivnosti je radionica Mali prijatelji muzeja, koja se održava svake subote od 10.30 do 120:00 sati.

Svaka radionica mjesto je kontakta i komunikacije s bogatom suvremenom, kao i povijesnom umjetničkom baštinom, ali i prilika za iskazivanje kreativnog potencijala, druženje te upoznavanje s novim likovnim tehnikama i materijalima, a sve kroz postav aktualnih izložbi. U Muzeju smatraju kako je potrebno svim zainteresiranim posjetiteljima omogućiti poseban susret s originalnim umjetničkim djelima i stručnim osobama, a upravo pod stručnim vodstvom pedagoga i umjetnika se održavaju radionice Mali prijatelji Muzeja. Radionice su izvanškolski program namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta, a zamišljene su na način da djeca kroz zabavu uče i kreativno se izražavaju te, u konačnici, od malih nogu stvaraju naviku odlaska u kulturne ustanove.

Muzej likovnih umjetnosti poziva roditelje i djecu da se prijave i rezerviraju svoje mjesto na radionici koja će se održati u u subotu, 7. ožujka 2020., s početkom u 10:30 sati. Radionicu će voditi Josipa Stojanović, a tema radionice su autoportreti.

Cijena radionice u koju je uključen sav potreban materijal je 21,00 kn po djetetu, a prijaviti se možete putem e-maila: katica.kaniza[at]mlu[dot]hr, na broj: 091/183-9209 ili putem Facebooka stranice Muzeja. Kontakt osoba: Katica Kaniža, voditelj marketinga.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: