Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najavljeni 27. Osječki proljetni sajam i 21. Obrtnički sajam

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.03.2020. 18:56 
Naslov:  Najavljeni 27. Osječki proljetni sajam i 21. Obrtnički sajam
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljeni su 27. Osječki proljetni sajam i 21. Obrtnički sajam, najznačajnije sajamske priredbe s programom poljoprivrede i obrtništva slavonsko-baranjske regije, koje se na sajamskom prostoru Pampas održavaju od 6. do 8. ožujka 2020.

Prema riječima direktora Osječkog sajma Alena Vukašinovića, tijekom tri dana, na prostoru od 2.000 četvornih metara zatvorenog i 5.000 m2 otvorenog izložbenog prostora, posjetiteljima će se predstaviti oko 180 izlagača među kojima će biti 40-ak tvrtki iz svih pet slavonskih županija. Uz njih, u Osijeku će tijekom subote biti i 140 izlagača na Sajmu antikviteta, što znači da će u jednom danu ukupno 320 izlagača u organizaciji Osječkog sajma izlagati u Osijeku.

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš naglasila je kako je osječki sajam uspješan projekt Grada. „Vjerujem da će i ova prva sajamska priredba u 2020. godini biti prilika i mjesto za izlaganje novih usluga i proizvoda, rađanja novih ideja te ostvarivanja novih poslovnih prilika. Poljoprivreda je važna za grad Osijek, a posebno mi je drago što će i neki od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava kojih je na području grada registrirano 1.583 izložiti svoje proizvode te zasigurno unaprijediti svoje poslovanje“, istaknula je Gamoš zahvalivši ministarstvima, komorama – gospodarskoj i obrtničkoj te svim tvrtkama i partnerima koji su se uključili u ovu uspješnu osječku sajamsku priču.

Uspjeh u radu svim poduzetnicima poželjeli su i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Osječko-baranjske županije Ivana Katavić Milardović, predsjednik HGK Županijske komore Osijek Zoran Kovačević te predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević.

Inače, u okviru sajamske priredbe bit će održana i stručno-prateća događanja u organizaciji Ministarstva poljoprivrede na temu: „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ te „Poljoprivrednik za 10“.

Sajam se održava od 6. do 8. ožujka u vremenu od 10-19 sati, a svečano otvorenje manifestacije održat će se u petak u 11 sati. Ulaz i parking za posjetitelje tradicionalno su besplatni.



Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: