Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Radionica 5Ritmova "Plemenska Individua" @ dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2020. 9:20 
Naslov:  Centar osobne moći: Radionica 5Ritmova "Plemenska Individua" @ dvorana Yoga home
14.03.2020. 11:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 14. ožujka 2020. s početkom u 11:30 sati u dvorani Yoga home održat će se radionica 5Ritmova "Plemenska Individua".

Često kad me ples uvodi u ritam Kaosa, moje tijelo prirodno treba više daha, kao da se jednim dijelom svjesno pripremam na "prijeko potrebno čišćenje", a drugim dijelom kao da stvaram prazan prostor za to i "rastežem vrijeme" utišavajući pokretima um. I skupljam neku sirovu mudrost koja želi da se prepustim, da se stopim s prostorom, da osjetim da sam dio baš ove grupe, i da počnem putovanje ne znajući kamo će me odvesti. I to je izazov, manji ili veći, za svakog od nas, naučiti kako omekšati držeći svoj centar, i doći do točke u kojoj smo spremni otpustiti, prepustiti i predati se nečem višem od nas samih, nečem što nam je darovalo život.

"Moj ples je poput molitve. Poput predaje. Ja predajem svoju glavu natrag plesu, ja predajem svoja ramena natrag plesu, svoje laktove, svoje ruke, svoju kralježnicu, koljena, stopala, moju cijelu sebe, moje kosti, krv, moje iskustvo, moju patnju...Sve to predajem natrag plesu i kažem: "Uzmi sve to, i učini s tim što god hoćeš. A mene oslobodi! " Gabrielle Roth

Na ovoj radionici imati ćemo priliku povezati se s grupom otkrivajući svoju "plemensku individuu", otkrivajući svoje mjesto u grupi jer, kako kaže Gabrielle: "Mi nismo leteći zmajevi bez svojih "uzda" – svatko od nas vezan je za nešto veće od nas samih. Svi smo dio iste mreže, isprepredene djelom iste misteriozne prelje."

Ovo su otvorena 3 sata prakse 5Ritmova, razina Valovi. Dobrodošli su i oni koji plešu po prvi puta. Satovi i radionice održavaju se vikendima, jednom mjesečno.

Osijek, subota, 14.03., od 11:30 do 14:30
Yoga Home dvorana, COM, Fakultetska 4, Osijek (Kazamat, Tvrđa)

Cijene:
(125 kn redovna cijena; 100 kn studenti, umirovljenici, nezaposleni; 100 kn za ranu prijavu (08.03.. je zadnji dan snižene cijene rane prijave) Ako dovedete nekog tko prvi puta pleše 5Ritmova, oboje ostvarujete cijenu od 80 kn. Sudionici iz drugih županija plaćaju sniženu cijenu od 100 kn. Sudjelovanje u radnom timu omogućava popust u razmjenu za praktičnu pomoć prije i nakon radionice, broj mjesta je ograničen.

Info i prijave: Jasenka, 099/758-0156, anic.jasenka[at]gmail[dot]com

link na prijavnicu:


Vaša prijava je važeća tek ispunjavanjem prijavnice!

Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati i bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Voditeljica: Ivana Cicarelli – akreditirana učiteljica 5Ritmova ®, razina Valovi (2018.)
"Sa Ritmovima sam se susrela 2007. Plešući sve ove godine otkrivala sam iscjeljujuću moć pokreta i njegovu snagu da nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi...Iz tog mjesta krenula sam nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, prijatelj, ljubitelj iscjeljujućih biljaka...sa diplomom talijanskog i engleskog jezika. Za svoj gušt završavam "Feng shui akademiju", a za svoje dobro školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u. U Zagrebu, 2019. u centru "Snaga namjere" završavam školu za iscjeljivanje te iste godine postajem akreditira učiteljica ove plesne prakse. Podučavam jer želim podijeliti ono što sam i sama osjetila na svojoj koži kao podržavajuće, osvještavajuće, moćno. Inače, volim šivati torbe, dizajnirati plesnu odjeću, sjesti ispod stabla.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: