Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Gornji grad: Radionica "Reciklažno dvorište Gornji grad"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.02.2020. 10:44 
Naslov:  GČ Gornji grad: Radionica "Reciklažno dvorište Gornji grad"
03.03.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek provodi projekt „Izgradnja reciklažnog dvorišta Gornji grad“ (KK.06.3.1.03.0093) čiji je cilj omogućiti zbrinjavanje reciklabilnog komunalnog otpada nastalog u kućanstvu, osigurati sustavno gospodarenje posebnim kategorijama otpada na način propisan zakonom s najboljim ishodom za okoliš te smanjiti količinu otpada na odlagalištu komunalnog otpada Lončarica Velika.

Reciklažno dvorište Gornji grad izgrađeno je na adresi Ulica sv, L.B. Mandića 18a, a otvoreno je građanima na besplatno korištenje od 18. listopada 2019.

Ovim putem pozivaju sve građane s područja gradske četvrti Gornji grad te ostale zainteresirane građane, a koji žele znati više o radu reciklažnog dvorišta, odvajanju otpada, važnosti kružnog gospodarstva te ostalim pitanjima vezanim za gospodarenje otpadom u gradu Osijeku da im se pridruže dana 3. ožujka 2020., s početkom u 17,00 sati u dvorani GČ Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek.

Predviđeno vrijeme trajanje radionice je do 18,00 sati, a za sve sudionike bit će organiziran domjenak.

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Sadržaj radionice:
1. Predstavljanje projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta Gornji grad“,
2. Kružno gospodarstvo – reciklažna dvorišta,
3. Pitanja i odgovori.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: