Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



19. Tjedan Mozga - Strah, sigurnost i uzori [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2020. 10:04 
Naslov:  19. Tjedan Mozga - Strah, sigurnost i uzori [2020.]
Od 16.03.2020. 16:00 do 22.03.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[18.3.2020.] [VIDEO] 19. Tjedan mozga pratite putem SenzOS YouTube kanala


[16.3.2020.] Ovogodišnji Tjedan mozga smo odlučili obilježiti bez obzira na sve prepreke i izvanredne okolnosti te ćemo to napraviti na najodgovorniji mogući način - snimanjem video predavanja na svježem zraku!

Zbog zatvaranja svih fakulteta i preporuka o ograničenju okupljanja u zatvorenim prostorima, predavanja ćemo snimati u parku kampusa. Ovim putem molimo sve predavače da dođu ispred Odjela za biologiju u 13:00h (zbog dnevnog svjetla) po danima iz "starog" rasporeda. Budući da će se snimanje održati na otvorenom, nećemo biti u mogućnosti istovremeno projicirati prezentacije, ali ćemo ih učitati na Google disk kako bi svi imali pristup vašim vrijedno pripremljenim radovima. Zbog izmijenjenih okolnosti, moći ćete svoja predavanja produljiti na 10 min.

Oni koji se trenutno nalaze u (samo)izolaciji, snimit će svoje video uratke od kuće i uploadati nam ih na disk.

Kako su naše ovogodišnje teme Strah, Sigurnost i Uzori, nismo zaboravili ni vas koji imate strah od kamera. Ukoliko je to jedini razlog zbog kojeg niste u mogućnosti održati svoje predavanje, slobodno nam se javite u inbox gdje ćemo vam dati sve daljnje upute i opcije.

Voditelji radionica, dužni su, bez obzira na to hoće li održati radionicu naknadno ili ne, poslati sve materijale na našu e-mail adresu, kako bi mogli dobiti potvrde o sudjelovanju i majice!


[KLIK] YouTube kanal


[24.02.2020.] 19. Tjedan Mozga - Strah, sigurnost i uzori održat će se od 16. do 22. ožujka 2020. na Medicinskom fakultetu u Osijeku.

Tjedan mozga je inicijativa Dana Alliance for Brain Initiative kojoj je svrha podizanje svijesti o funkcijama i važnosti mozga u svim sferama života čovjeka, a na našem fakultetu se održava od 2003.godine. Publika koja svake godine posjećuje ovu manifestaciju sastoji se od djece vrtićke dobi pa sve do njihovih baka i djedova, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posla kojeg obavljaju svaki dan – a to i jest cilj ove manifestacije – popularizirati neuroznanost s njezinim srodnim granama (psihologija, psihijatrija, neurologija, neuroekonomija..) među svim Osječanima.

. Svake godine Tjedan mozga ima svoju glavnu temu – koja ove godine glasi 'Strah, sigurnost i uzori'.

- Na našem sveučilištu organizirat ćemo brojna predavanja, radionice – kao i svake godine do sada, ali i debatu, Znanstveni kafić (SciCafé), Znanstvenu zabavu (SciParty) te kviz - na kojemu će Osječani imati priliku testirati svoje znanje i osvojiti nagrade.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: