Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvoreno prvenstvo Zagreba: Aščić srebrna, Užnik brončana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.02.2020. 8:33 
Naslov:  Otvoreno prvenstvo Zagreba: Aščić srebrna, Užnik brončana
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu se skakački dvojac, u sastavu: Sara Aščić i Nikolina Užnik, predvođen trenerima Livančićem i Kamasijem, zaputio u Zagreb na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani za seniore/ke. Učinak je, ako stavimo u omjer broj naših predstavnica s brojem medalja, bio 100%-tan: jedno srebro i jedna bronca.

Sara Aščić u skoku u vis osvaja srebrnu medalju (1,75m), s istim rezultatom kao pobjednica, no nešto većim brojem pokušaja.

Trener Ferenc Kamasi je zadovoljan, a što nam kaže Sara?
Na probnim skokovima osjećala sam se odlično i izgledalo je obećavajuće. Malo sam nesigurno ušla u natjecanje te imala problema na 1,65m, ali sam se uspjela pribrati i dobro odraditi ostatak natjecanja. Trener se čak našalio da ubuduće trebamo skakati samo velike visine”, rekla je sa smješkom.

Dobro raspoloženje iskoristili smo da saznamo je li današnji cilj ostvaren te kakvi su planovi do kraja veljače, što Vam i prenosimo:
Plan je za danas bio 1,75m, što se i ostvarilo, no mislim da je moglo i bolje da se nisam istrošila na manjim visinama. Nadam se još boljem rezultatu na višeboju ovog vikenda, ali i na mitingu u Osijeku u sklopu Memorijala Josipa Gašparca, kada ću skakati pred domaćom publikom, što mi je uvijek dodatan vjetar u leđa.”

U skoku s motkom nastupila je Nikolina Užnik, a u Osijek donosi brončanu medalju (3,30m).

Na putu do bronce pratio ju je trener Hrvoje Livančić, a kakvi su njeni dojmovi s natjecanja, saznali smo iz prve ruke:
Natjecanje je super krenulo: mekša motka, super skokovi. Kada sam trebala prijeći na tvrđu motku, javio se strah i nisam uspjela skočiti više, dok s mekšom motkom nisam imala visinu.” A ipak, bronca je tu!



Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: