Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Slama: Slamanje: Syndrome + Izumiranje Vrste / Izložba: Amio / Karneval

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2020. 10:41 
Naslov:  Udruga Slama: Slamanje: Syndrome + Izumiranje Vrste / Izložba: Amio / Karneval
22.02.2020. 21:02
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prostorijama udruge Slama (Kamila Firingera 3), u subotu 22. veljače 2020., održat će se drugo ovogodišnje Slamanje - kulturni projekt nastao suradnjom udruge Slama i benda Harvo Jay – na kojem će nastupati nezaustavljiv dragulj osječke alternativne glazbene scene – grupa Syndrome.

Uz njih će nastupati bend Izumiranje vrste te će Amio predstaviti izložbu kolekcije kolaža „Retro SF Jugoslavija“, inspiriranih analognim fotografijama ljudi i gradova iz doba Jugoslavije, često razglednicama.

Syndrome je, kako kažu organizatori, najbolje čuvana osječka tajna. Ovoga puta dolaze predstaviti novi album “Istočni blok” i proslaviti 10 godina benda. Uspješno preživjevši mračnu 2017. godinu raspadanja mladih bendova u Osijeku, etablirali su se kao zbilja nezaustavljiv bend. Kroz vrijeme postojanja zvuk im je evoluirao od alternativnog rocka s hookovima na ‘Imitatoru’, preko math i prog rocka na ‘Autopilotu’, sve do eksperimentalnih instrumentala s dosta dub i breakbeat šema koje uglazbljuju na ‘Istočnom bloku’, a dovode nasljeđe od Darkwood Duba i Neočekivane Sile na višu razinu. U grupi svira ista postava od početka djelovanja: Viktor Benkotić (gitara), Juraj Vojvodić (gitara), Tin Mihić (bass) i Antonio Benkotić (bubnjevi).

Izumiranje vrste je osječki kraut punk kvartet koji će se na Slamanju prvi puta predstaviti publici. Sačinjen od članova koji su svirali/sviraju u dobro nam znanim bendovima In Ruff, Layka, Dalstroy, Push My Car.

Uz navedeno, održava se i karnevalski parti pod maskama, koji će klimaksirati spaljivanjem slamnate skulpture na livadi. Ulaz je otvoren za sve članove udruge, a mjesečna članarina iznosi 15 kuna.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: