Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinska mušica Osijek: Vina Bećaruša

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2020. 8:24 
Naslov:  Vinska mušica Osijek: Vina Bećaruša
21.02.2020. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Još jedno druženje s mladom vinarijom Bećaruša u Vinskoj mušici u petak, 21. veljače 2020., s početkom u 20 sati. Iza naziva Bećaruša krije se Obiteljsko poljoprivrednog gospodarstvo Osječanke Vlatke Jurković, koja od prije par godina ima još jednu adresu, i to baranjsku. Njezin vinograd - hektar i pol - nalazi se u Dražu, na južnoj padini Draž-planine, a malena butik vinarija smještena je u Gajiću. Vlatku dugo poznajemo, i šalimo se od prvoga dana Vinske mušice da moramo kušati njezina vina, i eto sad je vrijeme - jer su krajem prošle godine butelje dobile etikete. Vizual vinarije je dovršen. Zanimljivog rješenja i imena.Naime, kad može biti bećara, što ne bi bilo i bećaruša - a zašto bećaruša, doznat ćete u petak u druženju s Vlatkom. Reći će nam i zašto je štiklu stavila na etikete svojih vina.

Predstavit će nam svoja četiri vina: graševinu, sauvignon blanc, cabernet sauvignon i rose od Zweigelta. Čut ćemo što ju je potaknulo da krene u vinski svijet dok budemo kušali njezina vina. A kao potpora promociji, bit će još jedan vinar koji će nam birati glazbu u pauzama. Vinski je DJ Domagoj Klasiček, vlasnik IURIS vinarije. Vlatka nam je pripremila i iznenađenja.

Za druženje s Bećarušom obavezno rezervirajte svoje mjesto, jer je broj ograničen. Cijena degustacije po osobi je 100 kuna.

Vidimo se u petak, 21. veljače u 20 sati.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: