Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši odlični na Prvenstvu Hrvatske u katama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2020. 13:02 
Naslov:  Osječki karataši odlični na Prvenstvu Hrvatske u katama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzraste, seniore, veterane i Para karate.

Osječki karate klubovi
ostvarili su odlične rezultate, a njihove osvrte možete pročitati u nastavku..

Karate klub Hrvatski sokol:
Naporne, ustrajne i stručne pripreme u sinergiji trener, natjecatelji i roditelji rezultirale su sjajnim rezultatima na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske koje su ostvarili kata uspješnici karate kluba Hrvatski sokol Osijek.

Najave koje su se temeljile na izvrsnim rezultatima postignutim na svim kontrolnim natjecanjima, dokazuju i 4 odličja:

Katia Šegavčić - zlatno odličje
Fran Seligman - zlatno odličje
Elena Šegavčić - srebrno odličje
Ema Alšić - brončano odličje

Katia Šegavčić kategorija 2007. godište u skupini 14 vrlo kvalitetnih katašica pokazala se najspremnijom i najkvalitetnijom u svojim izvedbama i osvojila zlatno odličje te time postala državna prvakinja Hrvatske.

Specifičnost ovog Katjinog natjecanja je što je ona prvi put ocjenjivana novim sustavom bodovanja putem tableta čime je dokazala da se zasluženo i uvjerljivo nalazi na visokom prvom mjestu u odnosu na druge natjecatelje.

Fran Seligman, kategorija 2008. godište, u skupini 10 također vrlo kvalitetnih mladih kataša osigurao je finale protiv odličnog suparnika iz Zagreba. Fran je u finalu je izveo zahtjevnu katu na visokoj natjecateljskoj razini i pobijedio svog suparnika odlukom sudačkog zbora 3:2 te zasluženo osvojio zlatno odličje - titulu državnog prvaka Hrvatske.

Najveće i najugodnije iznenađenje pripremila je najmlađa natjecateljica Elena Šegavčić 2012. godišta koja je do finala vrlo sigurnim i kvalitetnim pobjedama 5:0 u skupini od 17 natjecateljica vrlo dvojbenom odlukom sudaca 3:2 u finalu izgubila protiv protivnice iz Zagreba te osvojila srebrno odličje – naslov viceprvakinje Hrvatske. Naša provjerena i dokazana kata uspješnica u najbrojnijoj skupini 22 natjecateljice 2010. godišta Ema Alšić također vrlo dvojbenom odlukom sudačkog zbora 3:2 u četvrt finalu gubi od natjecateljice iz Zagreba koja ipak uspijeva izboriti finale i našoj Emi otvoriti mogućnost sudjelovanja u repasažu (razigravanju) za brončano odličje. Kvaliteta Eminih izvedbi nije bila dvojbena, u dva nastupa u razigravanju pobjedama 5:0 te osvaja brončano odličje zlatnog sjaja.

KK Hrvatski sokol s dva zlatna, jednim srebrnim i jedni brončanim odličjem svrstao se među najuspješnije klubove Hrvatske u kata disciplini i svaki istinski poznavatelj karate športa u Hrvatskoj iskazao je klubu čestitke i pohvale za sjajne kata izvedbe i uspjeh na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske. Na najvažnijem natjecanju Hrvatske mladi natjecatelji uz svog trenera Biondića i veliku potporu roditelja s ponosom su reprezentirali svoj klub i svoj grad Osijek!




Karate klub Esseker:
U pojedinačnim nastupima su nastupili Patrik Kokić i Dino Adamović te Maja Skrenković. Patrik je u eliminacijskoj grupi zauzeo 5. mjesto te nije ušao u finale kao ni Maja s plasmanom na 6. mjesto. U finalni di natjecanja je ušao Dino Adamović ali nije uspio ući u borbu za medalju i na kraju se plasirao na 7. mjesto.
Najbolji plasman je ostvaren u natjecanju kata timova.

Državne prvakinje su postale seniorke u sastavu Mirna Cindrić, Maja Skrenković i Zoe Stober.

Kata tim seniora je došao do finala te se morao zadovoljiti 2. mjestom i srebrnom medaljom.

Nastupili su Patrik Kokić, Leon Ifko i Mihael Ećimović iz Slavonskog Broda koji je uspješno zamijenio bolesnog Ivora Premec.

U natjecanju mlađih uzrasta dobar nastup je imala Lara Gudelj i Kata tim mlađih kadetkinja koje su osvojile 3. mjesto i brončanu medalju.










Foto: Aleksandar Šegavčić, Joco Đukić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: