Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novi uspjeh zrakoplovnih modelara Aero kluba „Osijek“

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.02.2020. 13:14 
Naslov:  Novi uspjeh zrakoplovnih modelara Aero kluba „Osijek“
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

13. International open Čeminac održan je u organizaciji Centra tehničke kulture Čeminac i Aero kluba „Osijek“ po prvi puta ove godine u sportskoj dvorani OŠ Darda.

Zahvaljujemo se osnovnoj školi Darda i ravnatelju Janošu Boniju u ime Centra tehničke kulture Čeminac na ustupljenoj dvorani i gostoprimstvu, te svima koji su došli na natjecanje, prijateljima iz Sombora, Pazove, Zenice i raznih dijelova Hrvatske jer su svojim sudjelovanjem uveličali ovo događanje.

Josip Rešetar CTK Čeminac osvojio je dva srebra u kategoriji F1N-150 u konkurenciji junior i mlađi juniori, Dominik Pajkurić Aero klub „Osijek“ u konkurenciji juniori osvojio je brončanu i Mak Balaš Aero klub „Osijek“ srebro u istoj kategoriji u konkurenciji kadeti, te Marino Tadić Aero klub „Osijek“ u kategoriji F1N u konkurenciji juniori i mlađi juniori.

Svima ostalima čestitke na postignutim rezultatima. Sljedeće natjecanje je ovaj vikend u Novoj Pazovi gdje se također očekuju dobri rezultati.



Tekst i foto: Antun Šikić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: