Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HULJS: Zatvaranje ski sezone u Italiji [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2020. 11:27 
Naslov:  HULJS: Zatvaranje ski sezone u Italiji [2020.]
Od 05.03.2020. 11:27 do 08.03.2020. 11:26 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 24. siječnja 2020. Slavonska podružnica Hrvatske udruge ljubitelja skijanja i snowboardanja uputila se na svoj prvi izlet 5. HULJS Hrvatski ski i snowboard festival koji se održavao 25.-26.01.2020. u Nassfeldu i tako Slavonska podružnica (s autobusom br. 2 od ukupno 11 koliko ih je u koloni iz cijele Hrvatske pohodovalo festivalu) službeno je pokrenula svoj rad i aktivnosti u ovom dijelu Lijepe naše.

Nakon mnogobrojnih pojedinačnih dolazaka Slavonaca i Baranjaca u Zagreb s namjerom zajedničkog skijaškog putovanja, odlučili su da je 5. HULJS Hrvatski ski i snowboard festival pravi trenutak da Slavonija i Baranja krene putem svih ostalih HULJS-ovih podružnica. I to nije sve na prvom pojavljivanju Slavonija i Baranja je imala i finalistu u utrci veterana jer je Ante Mršo iz Osijeka ušao je u finale i osvojio pehar i druge nagrade s osvojenim drugim mjestom u paralel veleslalomu.

Po prvi puta s polaskom iz Osijeka HULJS ove Slavonce i Baranjce vodio je voditelj podružnice Osječanin Dalibor Hocenski član HULJS-a od samih početaka 2015. godine


HULJS je udruga koja je osnovana u rujnu 2015. godine u Zagrebu od jednog velikog zaljubljenika u skijanje i zimske sportove Nine Stančić Vidrača koji je ujedno i Predsjednik HULJSa. s ciljem promoviranja skijanja i snowboardanja kao oblika rekreacije i zdravog života, ostvarivanja popusta na skijašku i snowboard opremu, servise, skijaške karte i svega ostalog što će pomoći u poboljšavanju dostupnosti ovih sportova rekreativcima ali i aktivnim sportašima.

Osnovna vizija i misija udruge bila je omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno izvrsnu zabavu. HULJS je danas jedna velika i respektabilna obitelj koja broji cca, 3000 članova iz cijele Hrvatske pa i šire i ima podružnice u cijeloj hrvatskoj: Zagreb, Zagorje (Krapina, Zabok i Sv. Križ Začretje), Primorsko goranska županija i Istra, Karlovac i Jastrebarsko, Sjever (Varaždin i Koprivnica), Sisak, Slavonija (Osijek, Slavonski Brod i Nova gradiška) i Dalmacija(Split, Zadar i Šibenik)

Povjerenici i voditelji autobusa došli su upravo iz članstva, gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u. Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama, te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji su pripremljeni za sve članove! Ujedno HULJS vodi brigu i o onima koji nisu nikada niti stali na skije ili snowboard i za njih organiziraju škole na svim nivoima.

Uz suradnju s portalom skiportal.hr organiziraju za sve Slavonce i Baranjce zatvaranje ski sezone od 05. do 08. ožujka 2020. u Italiji s polaskom iz Osijeka. (sve detalje o polasku i programu puta zainteresirani mogu dobiti od voditelja poslovnice Dalibor Hocenski hocenski[at]yahoo[dot]com)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: