Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS: VIII. znanstveno-stručni skup "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2020. 8:22 
Naslov:  FFOS: VIII. znanstveno-stručni skup "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajedn
Od 13.02.2020. 17:00 do 15.02.2020. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku, od 13. do 15. veljače 2020, održat će se VIII. znanstveno-stručni skup "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici". Ovaj multidisciplinarni skup već tradicionalno organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Osijek i Društvo psihologa Osijek, a ovaj put u suorganizaciji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Hrvatskim psihološkim društvom.

Svečano otvorenje Skupa održat će se u četvrtak 13. veljače 2020. u 17 sati u Svečanoj dvorani na Filozofskom fakultetu (II kat, soba 60).

Na skupu će govoriti renomirani stručnjaci psiholozi – znanstvenici te praktičari poput profesora Philipa Corra, profesora psihologije i bihevioralne ekonomije s City University of London, koji će održati predavanje A Neuroscience of Approach, Avoidance and Conflict Personality Traits,. Nadalje, doc. dr. sc. Asmira Gračanina s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, koji će održati pozvano predavanje pod naslovom Emocionalne suze: koristan signal i potencijalan lijek za raspoloženje. Predavane iz područja socijalne psihologije pod nazivom Koristi i rizici od upotrebe društvenih mreža: hod po tankoj žici između socijalne prihvaćenosti i problematične upotrebe održat će doc. dr. sc. Bojanu Bodroža s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Novom Sadu.

Skup je obogaćen i radionicama poput metodološke radionice dr. sc. Dine Krupića pod nazivom Analiza za longitudinalne nacrte istraživanja.

Na svečanom zatvaranju Skupa bit će dodijeljene nagrade u sljedećim kategorijama: 1) najuspješniji prikaz prakse, 2) najuspješniji istraživački rad, 3) najuspješniji studentski rad te 4) najuspješniji poster prikaz. Nadolazeći će skup ponovno okupiti stručnjake različitih profila i široku paletu različitih tema o osnaživanju potencijala za različite preventivne aktivnosti u zajednici i ujedno pružiti priliku povezivanju stručnjaka uključenih u brojne preventivne aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: