Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valpovo: Treškara Maškara - Love Edition [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2020. 9:37 
Naslov:  Valpovo: Treškara Maškara - Love Edition [2020.]
15.02.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 15. veljače 2020., u valpovačkom dvorcu proglasit će se 4. fašnička Karašicka Republika Belišća i Valpova.

Maskotrash zabavom u dvorcu Prandau-Normann u Valpovu započinje četvrta po redu Karašicka Republika koja na šaljiv način ostvaruje bolju suradnju Belišća i Valpova. I ove godine bira se novi Grofmann koji će u pokladno vrijeme preuzeti vlast nad dotičnim slavonskim gradovima. Novost je što će tema ovih maškara biti ljubav stoga ako tražite savršen maskirani provod za Valentinovo, naelektriziran hrvatskim trashom iz 90-ih, ali i stranim ljubavnim pjesmama, valpovački dvorac je place to be!

Neslužbeno doznajemo da će se na tulumu osim novog Grofmanna birati i određene ljubavne titule kao što je nagrada za najljepšu osobu zaljubljenu u samog sebe, zatim počast nesretno zaljubljenoj osobi s najvećom perspektivom potencijalnog osvajanja, ali i najljepši bivši par koji je ostao u dobrim odnosima. Sve je dodatno začinjeno s postavljenim ljubavnim kutijama u belišćanskoj knjižnici i valpovačkom Katančiću gdje se mogu ostaviti ljubavna pisma kao nekada u osnovnoj školi. Za one kojima je i to previše, na tulumu ih čekaju školski leksikoni, pa tko zna možda do idućeg fašnika osvoje svoju dragu!

Fašnička Republika ove godine traje tjedan dana i završava 22. veljače 2020.kada će se na ledini između dva grada već tradicionalno spaliti slamnati pust, odigrati maskonogomet između Belišća i Valpova, ali i uživati u siromašnoj gastro ponudi. Udruga Karašicka Republika po prvi puta će izvesti i performans-predstavu vanjske godišnje skupštine koja će naravno biti otvorena za javnost.

Pozivamo sve ljude šaljive volje da obuku maske, izvedu van najšarenije alter ege i zaplešu na bezvremenske domaće i strane trash hitove! Tko zna, možda baš vi dobijete nagradu za najgorobolju masku koja podjednako očarava kombinacijom ljepote i ružnoće, kreativnosti i dosade. Zabava počinje u 21 sat.

Šaljive maske nestrpljivo vire iz mašte (vrebajući duše tašte), karašicki fašnik kuca na vrata, Belišće i Valpovo brat do brata!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: