Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Prezentacija "Srednja škola u inozemstvu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.02.2020. 11:52 
Naslov:  GISKO: Prezentacija "Srednja škola u inozemstvu"
07.02.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 7. veljače 2020. u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek održat će se prezentacija BHV Education "Srednja škola u inozemstvu". Početak je u 16:00 sati.

Srednjoškolska razmjena u inozemstvu na kraći period ili školsku godinu kao i završavanje srednje škole u inozemstvu programi su koji otvaraju vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i općenito bolji uspjeh u životu.

S obzirom da su u tijeku prijave za sljedeću školsku godinu 2020., pozivamo sve zainteresirane roditelje i učenike na prezentaciju u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Ovo je prilika za sve Vas da na jednom mjestu saznaju koje opcije postoje, kakvi su uvjeti i proces prijave, a čut ćete i neka osobna iskustva naših polaznika.

ZAŠTO UČENICI IDU NA PROGRAM KULTURNE RAZMJENE I TKO DONOSI ODLUKU?
Na ovo pitanje odgovaramo na temelju našeg iskustva koje smo stekli u zadnjih 25 godina baveći se ovim programom. Većina naših polaznika donijela je odluku o sudjelovnaju na programu srednjoškolske razmjene skupa s roditeljima.

Najbitnija stavka u donošenju odluke je da učenik zaista želi iskusiti život i školu u drugoj zemlji, te da u toj odluci ima punu podršku roditelja. Osim toga, za učenike koji žele sudjelovati u ovom programu, očekuje se određena razina zrelosti i odgovornosti te spremnosti na svakodnevno prilagođavanje u novom razredu kao i u novoj obitelji kod koje će boraviti.

Srednjoškolska razmjena u inozemstvu program je koji otvara vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i općenito bolji uspjeh u životu. U većini škola u inozemstvu učenici sami biraju predmete, od kojih svi ne moraju biti na istoj razini.

Broj predmeta u školama općenito je manji nego u Hrvatskoj, a između predmeta koje možete odabrati su i predmeti poput forenzike, zoologije i dr. Profesori su učenicima stalno na raspolaganju, a učionice su odlično opremljene.

Osim želje za usavršavanjem engleskog ili nekog drugog jezika, učenici biraju ovaj program i radi upoznavanja druge kulture i običaja kao i radi izgrađivanja jačeg osobnog identiteta.

Link za prijavu: bhvedu.com/2020/01/21/srednja-skola-u-inozemstvu-uz-bhv-education-2020/



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: