Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sutra premijera predstave Žene u crvenom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.02.2020. 8:30 
Naslov:  Sutra premijera predstave Žene u crvenom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tjedan je ovo žena u crvenom. Akciji se pridružilo i osječko Hrvatsko narodno kazalište premijerom u predstave Žene u crvenom u petak u 20 sati koja je najavljena na konferenciji za novinare te kazališne kuće.

Cilj zdravstveno-edukativne akcije Žene u crvenom je podići svijest o moždanom i srčanom udaru u žena, upozoriti na značaj ranog prepoznavanja simptoma, te mogućnostima prevencije promoviranjem zdravih stilova života. Moždani udar treći je uzročnik smrti kod žena, a prvi kada se govori o uzrocima invaliditeta. U Hrvatskoj se cijeloga tjedna odvijaju aktivnosti akcije Dan crvenih haljina a i Osječko- baranjska županija pridružila se nizom različitih akcija.

Osječko Hrvatsko narodno kazalište najavilo je za petak, 7. veljače 2020. u 20 sati premijeru predstave Žene u crvenom, praizvedenu prije 7 godina.



Tekst i foto: Monika Kralj/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: