Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nakon odrađenog posla ne postoji ništa ljepše od opuštanja u vinogradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2020. 12:15 
Naslov:  Nakon odrađenog posla ne postoji ništa ljepše od opuštanja u vinogradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U firmi sam od samih početaka tako da sam prošao sve modele poslovanja i mogu bez sumnje reći kako je Partner prava stvar, kaže Siniša Maljković koji u Cammeu broji desetljeće radnog vijeka.

Prije nego što je sjeo za volan taksija, bavio se, kako kaže, svim i svačim, a iskreno priznaje kako mu nikada nije palo na pamet gdje će završiti kada je posao u pitanju.

- Znate kako kažu da život piše romane i to zaista stoji. Naime, nikad ne znate gdje ćete završiti i čime ćete se baviti. S druge strane, ljubav prema vožnji oduvijek je 'čučala' negdje u meni pa ovakva karijera i ne čudi - priča te pojašnjava koje su, iz njegove perspektive, prednosti Partnera.

- Što se mene osobno tiče, sve je stvar dobre organizacije. Možete super zaraditi i imati dovoljno slobodnog vremena, samo trebate dobro posložiti prioritete - kaže Siniša koji u ovom modelu vidi i temelj sigurnosti svoje obitelji. Također, prisjetio se i jedne od najdražih anegdota iz taksija.

- Svojevremeno sam vozio mladu djevojku, nisam imao pojma tko je ona. U jednom je trenutku počela pjevati pa sam joj preporučio da bi se mogla time baviti. Za dva dana vidio sam ju na televiziji i shvatio da se već primila posla - priča sa smiješkom.

Slobodno vrijeme provodi u prirodi i na svježem zraku, a ima i hobi kojem je jako posvećen.

- Moj vinograd i voćnjak su najbolja antistres terapija na svijetu. Proizvodim vino i razne rakije koje dijelim prijateljima. Do sada se nitko nije požalio - završava Siniša u vedrom tonu.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na Cammeo.hr

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: