Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania [6.-12.2.2020.] [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2020. 8:43 
Naslov:  Kino Urania [6.-12.2.2020.] [program]
Od 06.02.2020. 16:00 do 12.02.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bogate projekcije Kinematografa u Kinu Urania čekaju na vas, a što je u ponudi pogledajte u tekstu niže...

Cijena ulaznica za redovite repertoarne iznose 25 kn, dok uz predočenje studentske ili umirovljeničke iskaznice karte možete kupiti po cijeni od 20 kn. Ulaznica za grupe od 10 i više osoba iznose 18 kn po osobi. Za obiteljski dan srijeda i dječje vikend matineje ulaznice iznose 20 kn za sve gledatelje. Na ulaznice nema nikakvih dodataka neovisno o trajanju filma, načinu kupnje ili rezervacije ulaznice i sl.

Ulaznice možete rezervirati klikom info[at]kinematografi-osijek[dot]hr

Skriveno: 
Dragi naši, pobjednik Vukovar film festivala, osvajač Srebrnog medvjeda u Berlinu, dobitnik nagrade Europske filmske akademije i njemački kandidat za nagradu Oscar – Razbijačica sustava je film koji se ne smije propustiti! Apsolutna zvijezda i prvo ime filma svakako je Helena Zengel, dvanaestogodišnjakinja koja je svojom glumom pobrala hvalospjeve. Ona je Benni, djevojčica koja je već postala ono što službe za zaštitu djece nazivaju „rušitelj sustava“. A ona sigurno ne želi promijeniti svoje ponašanje, budući da čezne za tim da ponovo živi kod majke, žene koja je neizmjerno preopterećena neuračunljivošću vlastite kćeri.

Pripremite se jer ponovni stiže i famozna, neponovljiva i potpuno nepredvidljiva Harley Quinn (Margot Robbie). Ovaj put bez Jokera! Ne propustite novi hit film čija se radnja vrti oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn.

Nakon rasprodanog Peravana, vrijeme je da nas posjeti i naš drugi po redu najpopularniji stand up komičar: Vlatko Štampar. BOLJA POLOVICA (utorak 11.2. u čak 2 rasprodana termina: u 18 i 20 h) odgovara na pitanja: Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Cijena ulaznice iznosi 50 kn.

U susret Valentinovu, u četvrtak 13. veljače 2020. s početkom u 20 sati ne propustite neobičnu predstavu, kao svojevrsnu večer glazbe i poezije. Kao da sam te sanjao savršeno je sastavljen kolaž od pjesama najvećih domaćih i svjetskih pjesnika i kompozicija eminentnih kompozitora. Protogonoisti Kristina i Vladan Savić, u pratnji pijanista Uroša Rankovića, koristeći formu monologa govore i pjevaju stihove velikana poezije poput Konstantina Simolova, Desanke Maksimović, Jacquesa Preverta, Duška Trifunovića. Arsena Dedića, Vite Nikolića, Đorđa Balaševića. U modernom vremenu masovne digitalizacije i komunikacije putem društvenih mreža, često zaboravljamo na čiste emocije i izražavanje istih. Balade u originalno adaptiranom aranžmanu izvodi Kristina Savić, čije živo pjevanje dominira predstavom i vraća publiku u zaboravljeno vrijeme romantike. Rezervirajte mjesta na vrijeme (cijena ulaznice iznosi 70 kn).

Komičari SplickeScene se vraćaju u Osijek! Nakon premijernog rasprodanog nastupa u petak 21. listopada s početkom u 20 h ovaj put stižu s potpuno novim show-om, tematskom stand-up predstavom Mi muškarci, vi žene. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi. Cijena ulaznice iznosi 50 kn u pretprodaji, a 60 na dan predstave.

Ulaznice za sve navedene predstave je potrebno unaprijed rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

U novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati DC hit akciju Birds of Prey, mjuzikl Cats i njemačku dramu Razbijačica sustava (Kino klub), a na programu i dalje ostaje drama Male žene, akcijski krimić Gospoda, psihološki triler Svjetionik, krimi triler Jadnici, animirana i sinkronizirana Polarna avantura te biografski dokumentarac o Diegu Maradoni i makedonski dokumentarac Medena zemlja u Kino klubu.

Na novi raspored stiže i filmska adaptaciji popularnog mjuzikla Andrew Lloyda Webbera - Cats, s odabranim pjesmama T.S. Eliota nadopunjenim s vrhunskim plesačima i plesnim koreografijama. Film je mjuzikl nove generacije koji kombinira vrhunsku produkciju, najnoviju filmsku tehnologiju te plesove u rasponu od klasičnog baleta preko jazza do street dancea i stepa.

Od redatelja Guya Ritchieja dolazi nova sofisticirana akcijska komedija s velikim filmskim zvijezdama - Gospoda. Mickey je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Male žene je priča o četiri žene koje se bore za vlastiti životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je vječna i bezvremenska. Vrijednosti koje su u njih usađene pratit će ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati naći svoje mjesto pod suncem.

Redatelj Robert Eggers na platna donosi još jednu hipnotizirajuću horor-fantaziju: Svjetionik. Radnja se odvija krajem 19. stoljeća, a prati dva čuvara svjetionika (u interpretaciji Willema Dafoea i Roberta Pattinsona) na jezovitom, zabačenom otoku.

Inspiriran pariškim neredima 2005. i istoimenim kratkim filmom Ladj Ly-ja, Les Miserables predstavlja provokativan uvid u napetosti između stanovnika i policije. Policijski trojac nađe se u nevolji tijekom jednog uhićenja, kada bespilotna letjelica snimi uhićenje, prijeteći da će razotkriti stvarnost.

Ne propustite pogledati sinkroniziranu i animiranu Polarnu avanturu. Arktička lisica Swifty sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, Swifty se pretvara u pravog junaka te će uz pomoć svojih prijatelja spasiti svijet od Walrusa.

U Kino klubu uz Razbijačicu sustava ovaj tjedan gledamo dokumentarce Medena zemlja i Diego Maradona.

Diega Maradona je bio blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega; ovaj karizmatični Argentinac odveo je Napoli do naslova prvaka. Snovi su bili ispunjeni. Ali postojala je i cijena… Ne propustite film sačinjen je od preko pet stotina sati nikad prije viđenih snimaka iz Maradonine osobne arhive. Medena zemlja govori o medarici Hatidže, koja živi s bolesnom majkom i pčelama u izoliranom mjestašcu. Njihov težak suživot uzdrma dolazak novih susjeda. Fascinantan film u kojem se ogleda suvremeni odnos čovjeka prema prirodi – njegova beskrupulozna eksploatacija i zanemarivanje u slijepoj utrci za profitom.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

Vidimo se u kinu Urania


Četvrtak, 6. veljače 2020.
17:00 And the Oscar Goes To...: Jadnici - Les miserables (104 min)
18:00 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
19:00 Cats - Cats (109 min) PREMIJERA
20:00 Kino klub: Diego Maradona - Diego Maradona (130 min)
21:00 Najveći dar - El mayor regalo (107 min) (ulaznica 25 kn)

Petak, 7. veljače 2020.
17:15 And the Oscar Goes To...: Male žene - Little Women (135 min)
18:30 Kino klub: And the Oscar Goes To...: Medena zemlja - Honeyland (87 min)
19:35 Gospoda - The Gentlemen (113 min)
20:00 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
21:35 Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn - Birds of Prey… (109 min) PREMIJERA

Subota, 8. veljače 2020.
11:00 Dječja matineja: Polarna avantura - Arctic Justice (92 min) SINK
18:00 Polarna avantura - Arctic Justice (92 min) SINK
18:15 Kino klub: Diego Maradona - Diego Maradona (130 min)
19:40 Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn - Birds of Prey… (109 min) PREMIJERA
20:30 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
21:35 Gospoda - The Gentlemen (113 min)

Nedjelja, 9. veljače 2020.
11:00 Dječja matineja: Polarna avantura - Arctic Justice (92 min) SINK
17:00 And the Oscar Goes To...: Male žene - Little Women (135 min)
18:00 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
19:20 Cats - Cats (109 min) PREMIJERA
20:00 Kino klub: And the Oscar Goes To...: Medena zemlja - Honeyland (87 min)
21:15 And the Oscar Goes To...: Svjetionik - The Lighthouse (109 min)

Ponedjeljak, 10. veljače 2020.
17:30 Najveći dar - El mayor regalo (107 min) (ulaznica 25 kn)
18:00 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
19:20 And the Oscar Goes To...: Jadnici - Les miserables (104 min)
20:00 Kino klub: Diego Maradona - Diego Maradona (130 min)
21:10 And the Oscar Goes To...: Svjetionik - The Lighthouse (109 min)

Utorak, 11. veljače 2020.
10:00 Back to School: Polarna avantura - Arctic Justice (92 min) SINK
18:00 BOLJA Polovica- stand up Vlatka Štampara (Lajnap) - RASPRODANO
20:00 BOLJA Polovica- stand up Vlatka Štampara (Lajnap) - RASPRODANO

Srijeda, 12. veljače 2020.
17:15 And the Oscar Goes To...: Male žene - Little Women (135 min)
18:00 Kino klub: And the Oscar Goes To...: Medena zemlja - Honeyland (87 min)
19:35 Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn - Birds of Prey… (109 min) PREMIJERA
19:30 Kino klub: Razbijačica sustava - Systemsprenger (118 min) PREMIJERA
21:30 Gospoda - The Gentlemen (113 min)






[FOTO] Otvorilo se kino Urania

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: