Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova vas voli!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.02.2020. 8:44 
Naslov:  Portanova vas voli!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portanova vas voli… i zato vas svakom prilikom daruje, a kad se približava dan zaljubljenih – daruje vas još i više.

Portanova vas voli, a ususret Valentinovu, danu zaljubljenih još i više. Od ponedjeljka 10. veljače 2020., u tijeku je darivanje na Facebook stranici Portanove pod nazivom „Mi vas volimo“. U suradnji s Müllerom Portanova je pripremila vrijedne poklon pakete koji će razveseliti baš svakoga. Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove, a sudjelovati možete još danas i sutra.



A kad smo već kod ljubavi i darova – ne zaboravite svojim voljenima odabrati najbolji poklon za Valentinovo, a to ćete napraviti tako što ćete se zaputiti u Portanovu jer samo tamo možete pronaći baš sve na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama.

Ne propustite obići i figure popularnih i svima dobro znanih Superjunaka koje su postavljene u Portanovi. Tu ćete pronaći snažno zeleno čudovište koje poznajemo pod imenom Hulk, popularnog Spider-Mana, Iron Mana i odmetnutog robota Ultrona, Thora zajedno sa svojim čarobnim čekićem, Captain America i najslavnijeg „šišmiša“ na svijetu – Batmana. Njihova moć, osim one da golim okom savijaju čelične konstrukcije, spašavaju ljude u nevolji, lete, trče brzinom svjetlosti, bore se protiv zla i zlikovaca, toliko je snažna da ih vole i obožavaju i žele upoznati i veliki i mali diljem svijeta. A Osječani sada imaju tu priliku u svome gradu!

Izložba Superjunaka u Portanovi traje do 17. veljače 2020., a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!



A u subotu 22. veljače 2020., u Portanovi će se održati već tradicionalna dječja zabava pod maskama – Maškare u Portanovi! S početkom u 16:00 sati, taj dan Portanova će postati centar pjesme, plesa i dobre zabave u kojem vladaju mali likovi iz bajki, crtića, filmova, a sigurni smo da će ove godine biti i puno Superjunaka!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: