Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Zrinjevac: City Show Osijek [2020.] [nagradna igra je završena] [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2020. 10:14 
Naslov:  SD Zrinjevac: City Show Osijek [2020.] [nagradna igra je završena] [OTKAZANO]
07.03.2020. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tko od nas nije maštao o tome kako bi bilo imati moći i činiti da stvari čarolijom nestaju, lete i pojavljuju se negdje drugdje? Nakon Varaždina i Zagreba, u subotu, 07. ožujka 2020. s početkom od 20:00 sati u osječkoj dvorani Zrinjevac, protagonisti City showa vode nas ravno u svijet čarolije, iluzije i plesa.

Dvosatna predstava okupila je dva najbolja hrvatska iluzionista, Andreja Illusionista i Caspera te plesne skupine Cabaret a la carte i jedinstvene, svjetleće Tron girlsice!

Andrej Škedel, finalist Supertalenta 2018. poznat i kao riječki Houdini, svoja je dječačka maštanja pretvorio u stvarnost i već sa četrnaest godina održao prvi mađioničarski nastup. Inspiraciju je našao u jednom od najpoznatinijih svjetskih iluzionista – Harryju Houdiniju. Baš poput njega, odlučio se proslaviti bjegovima iz nemogućih i opasnih situacija pa je ustrajnošću uspio i oboriti svjetski rekord u Houdinijevoj metamorfozi - okovan lancima i zavezan u vreći, iz sanduka je izašao za sekundu.

Casperovi su nastupi zabavni, napeti i obiluju velikom dozom čarolije i zagonetnosti! Izvodeći zanimljive i spektakularne trikove poput paljenja glave, levitacije i još mnogih drugih, vodi publiku do usijanja!

Plesna skupina Cabaret à la carte dolazi sasvim spremna! Pripremile su svoje šarene haljine i naštimale svoje vjerne instrumente. Imaju čak i nove štikle! Dolaze s hitovima i hit koreografijama, s guštom zaplijeniti vašu pažnju. U top su formi za mega sexy shmexy show!

I za kraj, nešto sasvim novo, jedinstveno i suvremeno – Tron Girls! Slovačke “light dancers”, koje kombiniraju tradicionalne plesne vještine i suvremenu LED & UV tehnologiju donoseći nam tako nestvarno dobru, čarobnu izvedbu.

Prvi iluzionističko plesni spektakl možete pogledati te 7.3. u Osječkoj dvorani Zrinjevac. Vidimo se u svijetu gdje vrijeme stoji i sve je moguće!

Ulaznice dostupne putem Entrio sustava!

Osijek: entrio.hr/event/city-show-osijek-6677

[Nagradna igra]

Portal Osijek031.com poklanja 2x2 ulaznice za City Show vjernim korisnicima portala. Nagradnu igru možete pronaći na našoj Facebook stranici ili Like&Share objavu i ostavi komentar ispod..

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
- Alenka Rašić
- Krešimir Kljenak



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: