Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan crvene haljine - prevencija moždanog i srčanog udara kod žena [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.02.2020. 8:50 
Naslov:  Dan crvene haljine - prevencija moždanog i srčanog udara kod žena [2020.]
Od 03.02.2020. 16:00 do 07.02.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sutra premijera predstave Žene u crvenom


Srednjoškolci sudjelovali na tribinama u sklopu projekta "Žene u crvenom"


Dan crvene haljine - prevencija moždanog i srčanog udara kod žena u OBŽ obilježit će se od 3. do 7. veljače 2020.

Moderni načina života kod sve većeg broja žena donosi: stres, neredovitu i nezdravu prehranu, izostanak fizičke aktivnosti, pretilost, pušenje i ostale štetne navike opasne po zdravlje i život. Posljedice takvog užurbanog života su između ostalog, razne bolesti cirkulacijskog sustava koje mogu dovesti do srčanog i moždanog udara.

Drugu godinu zaredom Upravno odjel za zdravstvo i socijalnu skrb u suradnji s partnerima: Upravno odjel za turizam, kulturu i sport OBŽ, Udruga CEREBRO, Hrvatsko narodno kazalište, Gradsko društvo Crvenog križa te Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, nastavlja promovirati i educirati o simptomima i čimbenicima rizika srčanog i moždanog udara te o preventivnim mjerama koje doprinose zdravlju i većoj kvaliteti života.

Nastavno na navedeno, u sklopu projekta „Žene u crvenom„ od 03. do 07. veljače 2020. godine održat će se niz aktivnosti na temu prevencije moždanog i srčanog udara kod žena kroz koji će se građankama naše Županije kroz razne aktivnosti pružiti stručne informacije o srčanom i moždanom udaru te kako najučinkovitije ukloniti rizične čimbenike i kako ih prevencijom ublažiti.

Osnovni cilj projekta je osvijestiti i educirati ljude o cerebrovaskularnim i kardiovaskularnim bolestima i pomoći mladima te svim građanima naše Županije budući da smo prevenciju prepoznali kao najbrži način sprječavanja bolesti.

[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: