Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Rasplesana Noć muzeja uz Plesni studio Shine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2020. 9:33 
Naslov:  [FOTO] Rasplesana Noć muzeja uz Plesni studio Shine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom ovogodišnje Noći muzeja, bilo i malo plesa. U Muzeju likovnih umjetnosti održao se i zanimljiv plesni program pod nazivom "Plesom kroz postav izložbi".

Plesni studio Shine djeluje petnaest godina okuplja više od 400 članova djece i mladih, rekreativnih, početnih i naprednih plesača.

Uz plesni studio Shine sudjelovali su glazbenici Šimun Padovan i Benjamin Lamza, te poznati osječki kipar Nikola Faller. Za koreografiju se pobrinula Mira Sekereš, a voditeljica plesne grupe A tima je Suzana Žuljević.

Za odlične frizure i šminke pobrinula se već dobro poznata arthair Sofija Nikšić. Za produkciju i montažu pobrinuo se Marko Žuljević, a za fotografiju Tomislav Šilovinac artphoto.

Ovim putem se zahvaljuju izvrsnom A timu plesnog studia Shine u kojem plesu plesačice: Ena Zebić, Karla Mitrović, Klara Matić, Iva Rudež, Irina Nikšić, Petra Kimel, Mia Škugor, Viktorija Sekereš, Patricia Ištoković, Ariela Moslavac i Hana Ahmeti i jedan plesač Ian Nikšić.

Galerija 031: Noć muzeja uz PS Shine [2020.]
[Foto: Tomislav Šilovinac][31.1.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: