Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Superjunaci zauzeli Portanovu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2020. 9:40 
Naslov:  Superjunaci zauzeli Portanovu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedinstvena kolekcija Superjunaka u stvarnim veličinama, po prvi puta predstavljena je u Hrvatskoj i to u Osijeku, u Portanovi.

U srijedu, 29. siječnja u Portanovu su se uselili popularni likovi iz stripova i filmova sa svim svojim supermoćima i u svojim stvarnim veličinama. Ova velika izložba Superjunaka u Portanovi će biti sve do 17. veljače što znači da će svi Osječani i njihovi gosti iz cijele regije imati priliku vidjeti ju.

Figure popularnih i svima dobro znanih Superjunaka postavljene su duž cijelog prizemlja. Tu su se našli snažno zeleno čudovište koje poznajemo pod imenom Hulk, popularni Spider-Man, Iron Man i odmetnuti robot Ultron, Thor zajedno sa svojim čarobnim čekićem, Captain America i najslavniji „šišmiš“ na svijetu – Batman.

Superjunaci postoje gotovo oduvijek. Njihova moć, osim one da golim okom savijaju čelične konstrukcije, spašavaju ljude u nevolji, lete, trče brzinom svjetlosti, bore se protiv zla i zlikovaca, toliko je snažna da utječe na odrastanje gotovo svakog djeteta, a vole ih i obožavaju i žele upoznati i veliki i mali diljem svijeta. A Osječani sada imaju tu priliku u svome gradu!

Izložba Superjunaka u Portanovi traje do 17. veljače, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

Galerija 031: Superjunaci u Portanovi
[Foto: Portanova][30.1.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: