Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Taekwondo klubu Osijek tri nova zvanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2020. 12:03 
Naslov:  Taekwondo klubu Osijek tri nova zvanja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, u dvorani O.Š. Ivo Andrić na Sopotu održan je seminar za trenere, voditelje i ispitivače u taekwondo sportu. Na seminaru je bilo prisutno oko 150 trenera iz cijele Hrvatske. Na seminaru je i taekwondo klub Osijek imao prisutno svoja dva trenera. Za voditelja svoju licencu je odradio i dobio Miroslav Pavlinić, a za trenera i ispitivača Damir Zahirović.

U nedjelju, u dvorani O.Š. Ivo Andrić na Sopotu u Zagrebu održano je polaganje za majstorske pojaseve u taekwondou od 1. do 4. DAN-a. Polaganju je pristupilo ukupno 163 kandidata, od kojih nije zadovoljilo znanjem njih 36. Za 1.poom pristupilo je 97 kandidata od kojih je palo 25, za 2.poom 14 kandidata od kojih je palo 2, za 3.poom pristupio je jedan kandidat i položio je, te 20 za 1.dan od kojih je 7 palo na ispitu, za 2.dan 20 kandidata od kojih je 2 palo na ispitu, za 3.dan 9 kandidata i svi su položili i za 4.dan 2 kandidata i svi su položili.

Taekwondo klub Osijek može se pohvaliti sa tri nova zvanja i to Petra Grgić 1.POOM, Ana Pešikan i Dominik Lovaković 1.DAN. Naime, poom je izraz za nositelja crnog pojasa koji polaže prije 15. god života, pa se u taekwondo žargonu kaže dječji crni pojas. Razlika od DAN zvanja ne postoji, osim što pri polaganju zbog anatomije i fiziologije dječjeg organizma, poom polagači su pošteđeni lomljenja dasaka pri zadanim tehnikama.

Polaganje se odvijalo pod budnim okom komisije u sastavu Anđelko Vučenik 8.DAN, Tomislav Horvat 8.DAN, Anton Maras 8.DAN, Juraj Kralj 7.DAN. i Davor Prđun 6.DAN.



Tekst i foto: Taekwondo klub Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: