Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sjajan uspjeh u Nedelišću za KK Esseker i Hrvatski sokol

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.01.2020. 10:08 
Naslov:  Sjajan uspjeh u Nedelišću za KK Esseker i Hrvatski sokol
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Nedelišću je održan Grand Prix Međimurja na kojem su uspješno nastupili borci KK Esseker.

Na tatami su prvo izašli najmlađi natjecatelji Lara Gudelj u kategoriji učenica 11 godina te osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Lara je se pobjedom u prvoj borbi plasirala u finale u kojem je tijesno izgubila od domaće natjecateljice što joj je donijelo srebro i veliko iskustvo s obzirom da je tek krenula u natjecateljski program. U kategoriji učenika 12 godina Marino Đukić je dobio prvi meč ali je u drugom izgubio ali je u repasažnoj borbi za treće mjesto bio uspješan i osvojio 3. mjesto.

Nakon njih na tatami su izašla kadet Petar Gudelj koji je s dva dobivena meča do 70 kg. osvojio 1. mjesto. Nešto manje je bio uspješan u kategoriji juniora do 68 kg u kojoj je također došao do finala u kojem je izgubio 3 : 1 te osvojio 2. mjesto.

U kategoriji juniora do 75 kg je radio Borna Gudelj koji je također došao do finala u kojem je vodio do pred kraj meče ali zbog svoje neopreznosti ipak izgubio od natjecatelja iz Rijeke te se zadovoljio drugim mjestom.

Borna je ipak popravio dojam u kategoriji mlađih seniora gdje je u finalu uvjerljivo pobijedio svog suparnika i osvojio 1. mjesto.







Tekst i foto: Joco Đukić


Na ovogodišnjem Grand Prix Međimurja održanom u mjestu Nedelišće kod Čakovca, nazočilo je 414 karate natjecatelja iz 39 klubova Slovenije i Hrvatske.

Nastupio je i naš kata uspješnik Fran Seligman u dvije kata kategorije i pobijedio u obje kategorije osvojivši dva zlatna odličja!

Ovo je bila predzadnja provjera našeg Frana uoči nastupa na Prvenstvu Hrvatske (sredinom veljače). Ostaje nam još jedna-zadnja provjera uoči Prvenstva Hrvatske u Ivanić Gradu, i nadamo se da će Fran na najvažnijem nastupu, koji ubrzo dolazi, biti jednako uspješan.

Franom rezultat kao i nastup ostvaren je bez izravne potpore trenera, ali uz veliku potporu roditelja, a to je detalj koji je vrlo bitan za Franovu katašku budućnost !

Čestitamo Franu na odličnim nastupima i dostojnom predstavljanju Karata kluba Hrvatski sokol.






Tekst i foto: Zvonko Biondić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: